Propunere Tutoriale

Propunere: tutoriale..
Print-uri(daca este cazul): nu e nevoie
De unde v-ati inspirat: Din cap.
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Da , atrage mai multi utilizatori in comunitate.
Descrierea propunerii: Propun sa se faca o sectiune numita Tutoriale / guides , cu subsectiuni gen : Gameplay , World of Warcraft , AioN , etc .

Ce rost are aceasta sectiune : Pur si simplu , de a atrage cati mai mult playeri in comunitate , postand diferite tutoriale de la mai multe jocuri , gameplay , how to , etc .

Multa lume cauta asa ceva , iar pentru comunitate nu ar strica cu absolut nimic , nu stiu cati se vor ocupa de aceasta sectiune , dar eu unul am sa ma implic si am sa vin mereu cu tutoriale pentru World of Warcraft ( Raid , scripts , guides ) si tot ce este necesar .

Eu zic ca asta este un fel in care putem atrage destul de multa lume pe comunitate .
Ultima oară modificat Vin Iul 05, 2013 11:46 am de către Mr.Lordi, modificat 1 dată în total.
Imagine

Re: Propunere Tutoriale

din pacate a fost o sectiune asemanatoare acesteia sectiunea Jocuri unde se puteau posta tutoriale resurse etc .. pt jocuri .. acea sectiune a fost scoasa cu un motiv anume ! deci eu voi da
CONTRA motiv scundar am umple forumul cu sectiuni si subsectiuni de care nu cred ca sar oferi nimeni sa posteze regulat acolo! eventual doar cei ce vaneaza posturile si adora spamul .. dand copy paste ! de cine stie unde
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]

Contra cum zice si quel se face spam -> Vine un membru nou si intra acolo si vine si face spam cum ar " Bun tutorial" "genia' etc
Imagine
->
Imagine

Propunere respinsa.
Am avut aceasta sectiune sub numele de "Games" cu peste 5 forumuri cu jocuri precum Metin2, GTA San Andreas, League of Legend, Need for Speed si inca cateva, insa la sfarsitul comunitatii am observat ca inafara faptului ca se postau tutoriale unde nici cel care a postat nu stia ce e cu ele, nu erau nici prea vizitate.
Cu alte cuvinte, avea mai mult rol de categorie pentru "Spam".
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”