Cerere adaugare warn PokeJr.[]

Numele tau de pe forum: .Bad Boy.
Numele celui reclamat de pe forum: PokeJr.[]
Data si ora: La dovada
Motivul pentru care trebuie sa primeasca warn: off topic.
Dovada: http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 31&t=50812 (se trezeste sa-mi zica ca sufar) :|

Edit: Redfucker , dc drq te bagi daca nu stii ce vb? stii macar ce inseamna off-topic? tu crezi ca i-am facut cerere warn pt lbj? :-j . Vediti de treaba ta , lasa +1 pls. Inca ceva , te rog , invata romana :o3
Ultima oară modificat Lun Dec 14, 2015 7:10 pm de către .Bad Boy., modificat de 2 ori în total.
Imagine
Imagine
**Fost Manager Resurse**
**Fost Designer 3D**

Re: Cerere adaugare warn PokeJr.[]

Sa te informez cu ceva, tu esti ala care a facut off-topic, adi nu a uitat sa-mi dea remove pt. 3 avertismente, stie el ce face, tu te-ai trezit sa faci +1 ;)
Imagine
Imagine
Nu exista fete virgine, exista doar fete care nu l-au intalnit pe PokeJr !!!

:CONTRA: are voie si el la un raspuns deoarece este admin acolo si este vorba despre el iar acum ai venit tu sa ii faci cerere de warn ingerul comunitatii care nu injura face la altu care zice un simplu cuvant
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

Ca sa-ti vorbesc pe limba... termina dracu o data cu cererile ca ma enervezi. Dupa ce ca ai 4 warn-uri ca nu poti sa-ti pastrezi calmul si sa ai un limbaj frumos pe forum,mai si comentezi de altii.
Pe langa asta,esti banat,te rog sa-ti iei zborul ca sa nu te dezactivez sau sa-ti sterg contul,sa avem motive de reclamatie dupa,bineinteles tot pentru +1.

Cerere respinsa.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Cerere Adaugare Warn”