[Cerere] Adaugare Warn Vincent

Numele tau de pe forum: ##.RedX
Numele celui reclamat de pe forum: VincenT
Data si ora: Se vede in print .
Motivul pentru care trebuie sa primeasca warn: Mă jignește in ultimul hal. Nu știe să vorbească pe un ton civilizat .
Dovada: http://imgur.com/eMQPrUO

E.D.I.T: Serios ? Dar cu ce drept mă faci tu pe mine ''cîrpă'' si ''păpușă sexuală'' ? Nu știi să vorbești civilizat .
Intodeauna ai avut ceva cu mine .
Ultima oară modificat Sâm Dec 12, 2015 3:24 pm de către #MasteR, modificat 1 dată în total.

Re: [Cerere] Adaugare Warn Vincent

1. Tu ai inceput sa te bagi in seama ca musca la nimic,de ce nu ai pus toata conversatia :-J,vrei iar warn scos din context ca te pricepi la asta :)) http://i.imgur.com/YWBMEvG.png
2. Am folosit "...." deci este permis dragule asa au considerat cei din conducerea.

Edit: De unde stii tu tonul meu? :)),sau cel putin stii ce inseamna "Ton"? Mvaiii :))
Nu știe să vorbească pe un ton civilizat .
Ultima oară modificat Sâm Dec 12, 2015 3:24 pm de către VincenT, modificat de 2 ori în total.
Imagine

:CONTRA:
Eu de mai devreme vorbeam cu el, si tu singur te-ai bagat in vorba fara sa te fi intrebat cineva cat e ora.
Tu singur ai inceput sa-l provoci, vroind sa arati ca esti destept, dar defapt ai dat dovata ca nu ai cei 7 ani de acasa.
Imagine

:CONTRA: RedX te comporti copilareste deja,daca a primit remove si esti in extaz arunca-te de pe bloc sau leagati un bolovan de gat si du-te sa inoti cauti mereu scandal ca sa poti face +1 cu cererile de warn chiar daca multe scandaluri sunt provocate de tine. Vincent nu a gresit cu nimic,nu tea jignit,jignit te-ai simtit tu probabil din cauza adevarului.
Privesc prostia omeneasca din umbra ca Ryuk!
Imagine

Cerere respinsa.
Amândoi ati gresit. Tu, odata ce ti-ai exprimat deschis antipatia fata de el nu te astepta sa nu iti zica nimic. Iar tu, VincenT, eu zic sa te mai abtii ca sa nu ai probleme mai mari.
Încuiat

Înapoi la “Cerere Adaugare Warn”