Cerere slot Eq.InserT

Nume real: Cezar
Nume in joc: -Eq.InserT.
Varsta: 17 ani
Email: cezar.yuly@yahoo.com
Ore jucate: Da recunosc nu am multe ore acum deoarece sa dat rr dar inainte aveam 12 sau 11 ore...http://www.gametracker.com/player/-Eq.I ... 102:27015/
Voturi: am dat pe acea pagina de 2 ori (voteaza) si imi apare acelasi numar sau poate nu ma descurc eu.. uitati--->
Daca vedeti sa imi explicati si mie unde,si ce trebuie sa imi apara..-->http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-Z ... 37481.html
Steam (ON/OFF): OFF
De unde ai aflat de server?: De pe lista Freakz.
Ai citit regulamentul?: Il voi respecta ca slot
Orele în care ești dispus sa stai pe server: De luni pana vineri pot sta seara de la 20 la 2-3, iar sambata duminica de la 8 pana la 14-15...(Joc mult in weekend)
De cât timp joci pe server: Am jucat si acum mult timp cu un alt nume si ma-m lasat iar acum 2 saptamani in urma ma-m reapucat..:)
Motivul pentru care vrei Slot: Sa nu imi mai dispara ammo aiurea (Ca astazi:-j).. iar alt motiv nu as mai avea.. deoarece nu am accese:)!!

Multumesc! by -Eq.InserT.
Ultima oară modificat Lun Sep 30, 2013 6:30 pm de către Eq.InserT, modificat 1 dată în total.

Re: Cerere slot Eq.InserT

:CONTRA:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Si dumnezeu a zis ca femeile bune , frumoase , inteligente vor fi gasite la orice colt , Si a facut pamantul ROTUND.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

warn andreiutza ! desi trebuia sa primesti mai multe warn-uri vei primi doar 1 !
Draga andreiutza citeste regulamentul ca se vede ca nu il sti!
Ai facut retragere => nu mai ai admin => nu mai poti da cu parerea la careri slot/admin etc!
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]

Cerere acceptata.
Trimite-mi urmatoarele date prin PM pana astazi, 05.10.2013, ora 18:00
Nume Slot:
PassWord:
Email:
Numele tau de pe forum:
Link cerere acceptata:
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Cerere Admin/Slot/VIP”