Reclamatie TeZeU

Numele tau in Joc: unique
Numele Adminului reclamat: Tezeu
Data si ora: 17:30
Harta: zm ice abyss
Motivul reclamatie: abuz /vm
Dovada:
p.s.: Se mai vad si comentariile lu toxyc si larvasFaint, si al meu. Cam asa aproape in fiecare runda cu mai multi zm...m-am enervat sa il tot vad cu golden ak si toate cele si am zis ca a intrecut masura.
Imagine

Re: Reclamatie TeZeU

Alt motiv nu ai gasit esti jalnic ... > de aceia e extra-item vip sa le folosesti ...
Ultima oară modificat Vin Noi 20, 2015 11:00 pm de către tudorboian, modificat 1 dată în total.

:PRO:
Se abuzeaza prea mult de aceea comanda.
Si ca vip deja dispune de prea multi chesti , eu ti-as zice sa mai scoti din ele , ori sa mai adaugi un euro , sa fie 4 , nu 3 vipul .
In avantajul tau Crysti.
Imagine
Imagine

:CONTRA:

Sunt persoane care platesc sa se joace. Daca incalca regulamentul dat de Cristi atunci trebuie pedepsiti.

Edit: Dute ma si la ce ar mai cumpara lumea vip? Daca tu maresti pretul si scoti din chestii :-J. Gandeste cu ce ai tu mai bun.
:PRO:
Se abuzeaza prea mult de aceea comanda.
Si ca vip deja dispune de prea multi chesti , eu ti-as zice sa mai scoti din ele , ori sa mai adaugi un euro , sa fie 4 , nu 3 vipul .
In avantajul tau Crysti.
Imagine

Sunt persoane care platesc sa se joace. Daca incalca regulamentul dat de Cristi atunci trebuie pedepsiti.
:CONTRA: Sunt multe persoane, care vor sa doneze pentru VIP + sa se distreze pe server, nu vad rostul la aceasta Reclamatie. Daca nu avem donatorii pentru VIP / Admin + VIP. Nu va mai fii cu ce sa intretina server ul Cristi.
Imagine

Am jucat pe server cu el si nu facea cine stie ce abuz se enerva ca il faceam si dupa a iesit :ymdevil:
Si dece se mai doneaza daca nu te poti distra din acele donatii CrYyStI Plateste host-ul la server !

:CONTRA: Nu scire in regulament ca nu ai voie sa te folosesti de /vm.
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting
For the day that they can say I fell off, they'd be celebrating
Cause I know the way to get 'em motivated