Numele tau in Joc: Baghi.
Numele Adminului reclamat: nu stiu sigur care... dar cred ca toti sunt la fel.. sunt foarte figuranti frate , ai vorbit ceva sar direct cu kick , ei nu au gag sau altele.. iar dupa dau ban frate..
Data si ora: 18:50
Harta: nu stiu numele hartii
Motivul reclamatie: mai intru si eu cateodata sa ma relaxez si de fiecare data vad adminii astia foarte rai , nu stiu ce e cu ei frate , parca ar fi cineva sluga lor.. Astazi m-am enervet pe un player si l-am injurat... nu am folosit cuvinte obscene. Si imi da kick , intru iar si i spun ca are acces si la gag parca.. ca normal ca te enervezi cand iti da kick si dupa iti trage si un raspuns de parca el ar fii presedintele americii... (Crysti , te rog sa iei masuri frate.. ai vazut acum vreo cativa ani ce bine mergea toata comunitatea.. iti era drag sa te joci pe un server din comunitatea ta! Acum adminii astia care fac pariu ca nu are nici unu mai mult de 14 /15 ani sunt foarte flegmatici. De aceea raman serverele din comunitate goale.. dau ban aiurea si ii doare pe ei undeva de playeri.. Eu cred ca tu ai muncit si ai investit foarte mult aici , nu meriti sa isi bata asa unu si altu joc de munca ta ! ) am vazut ca majoritatea serverelor din comunitate sunt mai mereu goale... Poate ti-ai dat seama si tu din ce cauza. Deci eu spun ca ar trebuii sa fie mai prietenosi cu playerii si sa nu isi mai bata joc asa aiurea de ei pentru ca ei sunt mari ca au acces la amx... si in felul asta isi bat joc si de munca ta. ( NU M-AM COMPORTAT NICI EU FRUMOS DAR SE PUTEA DA GAG NU KICK. SI DACA LE ZICI IN FATA CE TE SUPARA ITI DA BAN.. Ar trebuii sa faci si tu unpic de instructie cu ei... nu cred eu ca ei platesc hostu lunar la servere si nici boosturile !
VREAU UN RASPUNS DE LA CRISTY , CA DE OBICEI SMECHERASII ASTIA INCHID TOPICUL !
Dovada: http://www22.zippyshare.com/v/MutZ1DZG/file.html
Re: Reclamatie admini ... !
#2Comanda gag nu este pe server.
Topic inchis.Astazi m-am enervet pe un player si l-am injurat... nu am folosit cuvinte obscene.