Re: Reclamatie:Quit

:CONTRA:
Ar trebui sa explici in motiv si ce faci tu , Ai inceput sa te certi si cu mine si cu el .
Pe motiv ? Nu stiu era ceva intre el si ala era problema lor nu inteleg ce trebuia sa te bagi tu si comentezi si sa folosesti comanda y@ Mereu Ai folosit comanda asta zicandu-mi mie sa atac desii eu vorbeam cu un player . .Si tu faci greselii ar trebuii sa explici situatiia.! Ai avut ceva cu mine de cand m-am certat cu Mihay. tot asa te-ai bagat tu . Vezi-ti de treaba ta si tu si nici altii nu o iti mai faca nimic . Si inca ceva nici tu nu esti mai pre-sus enervezi omul pana nu stie ce sa iti mai faca ma jur .. .Tii minte de cate ori a iesit I see you de pe sv din cauza ta cu vip-ul tau ti-ai cam luat numea in cap de cand il ai.
Ultima oară modificat Dum Noi 15, 2015 3:59 pm de către Cr3m0-S0, modificat 1 dată în total.
Think Fresh
Zm.europaCs.ro >.< Voturile mele sunt: 16799 ,16805, 17331,17453

Ar trebui sa explici in motiv si ce faci tu , Ai inceput sa te certi si cu mine si cu el .
Pe motiv ? Nu stiu era ceva intre el si ala era problema lor nu inteleg ce trebuia sa te bagi tu si comentezi si sa folosesti comanda y@ Mereu Ai folosit comanda asta zicandu-mi mie sa atac desii eu vorbeam cu un player . .Si tu faci greselii ar trebuii sa explici situatiia.! Ai avut ceva cu mine de cand m-am certat cu Mihay. tot asa te-ai bagat tu . Vezi-ti de treaba ta si tu si nici altii nu o iti mai faca nimic . (-|
Edit:Doamne mai bine tace-ai
1.Dai contra ca este i..
2.Nu are legatura cu asta.
3.Nu are voie sa dea kick/ban nici daca are cod admin-ul.
4.Mai taci si tu Think din gura ca nu-mai gura e de tine.
5.Pune dovada aici s-o vad si eu ca-s uimit.
6.Da ma ce te oftici ca nu ai si tu vip ori cum eu nu mai folosesc bind.
Ultima oară modificat Dum Noi 15, 2015 4:02 pm de către Showlders, modificat 1 dată în total.

Chiar nu inteleg ce aveti de impartit. Ati gresit ambii.. Quit nu trebuia sa aplice comnda de kick pe un admin, dar nici tu nu te baga in certuri doar daca este nevoie sa le mediezi,nu sa le atati.

Edit: Indiferent ca are limbaj de balta sau incalca regulamentul ii faci reclamatie...Singura exceptie este atunci cand un admin incepe sa baneze tot srv atunci aveti mana libera pentru a ii da ban.Dar sa aveti si dovada precum ca a banat srv.
Imagine

Da i-am dat kick din cauza ca o inceput sa foloseasca un vocabular inadecvat pe say_team si o inceput sa ne injure .
Totul o inceput cand i-am dat slay la un jucator pentru ca o folosit jp la mod survivor iar hea!d o inceput sa zica ca suntem .....,palete.
Dovada:http://www.girlshare.ro/3489039499

Imi cer scuze in fata voastra ca am gresit dar o trecut orce limita!.
Ultima oară modificat Dum Noi 15, 2015 5:04 pm de către VincenT, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai fa x2 post,ca te paste warnul... Fi mai atent data viitoare.

Hea!d stim foarte bine, ce Admin esti...tu vrei mereu sa fi in centru` atentiei...si tot tu faci Reclamatie? Ambii ati gresit

Quit: un avertisment pentru kick la altui Admin.
Hea!d mai stai cuminte in banca ta si nu mai cauta cearta asupra noastra. Se vede ce Admin paleta esti...si ai facut niste greselii foarte enorme...si ar trebui sa le dau eu unban la altii pentru ban degeaba. Daca n-aveti habar de Admin, nu mai donatii...Mai bine donati pentru VIP si gata...daca n-aveti habar de comenzii / Aim .
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”