[Reclamatie] qu3l

Numele tau de pe forum: RoyaL
Numele celui reclamat de pe forum: qu3l
Data si ora: Nu e nevoie
Motivul reclamatie:
In primul si in primul rand vreau sa te intreb ca, daca tot esti DESIGNER, tu ti-ai citit regulamentul !?
1. Ai acceptat provocarea si tot tu ai dat T/C provocarii, n-ai asteptat sa raspunda un moderator [ designer ].
2. Pe langa ca ai dat T/C la provocare, mi-ai mai dat si mie PM cu LUCRAREA TA, prin urmare iti stiu creatia, m'a friend, esti nou pe comunitate ?
3. Din toate aceste doua motive, reiese ca tu nici propriul tau regulament nu ti-l stii, + ca activitatea ta e foarte slaba.
Dovada: Daca e nevoie, fac SS si pm-ului, dar las aici LUCRAREA LUI : + provocarea : http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 57&t=48453

P.S. : Daca tot esti designer, nu te supara ca te intreb, asta e lucrare de designer, staff-ul sau designerii. READYX, tu ce spui, e lucrare de designer ?
Edit : Nu vreau sa-i dati remove, nici vorba, vreau doar sa luati masuri, sa-i atrageti atentia.
Ultima oară modificat Vin Noi 06, 2015 11:20 pm de către luponne, modificat de 2 ori în total.
Imagine
Ăştia care-ascultă rap acasă n-ascultă "Guess who"

Re: [Reclamatie] qu3l

:PRO:
Paralel :-j
Cum ma sa-i dai lucrarea ta lui =))
Oricum cred ca ai faut cererea aia mai mult la plictiseala , de cand ai designer nu cred ca ai stat vreo 2 ore pe forum maxim .

Sa zicem ca dau pentru ca e adevarat,nu prea le are. :PRO: .Dar frate,mai usor cu scrisu ala in 1000 de culori si caps-lock de ce te oftici asa ca pana la urma nu ti-a facut nimic omul.Frate wtf.
Apropo,pentru cei care au dat contra.Nu am nimic personal cu omul acela,dar cu argument la "pro-ul" meu,nu conteaza chestia aia cu reacomodatu' ca pana la urma daca ai gradu nu e asa greu sa te uiti peste regulament.Eu zic un avertisment.
Ultima oară modificat Vin Noi 06, 2015 11:22 pm de către Chisaki, modificat 1 dată în total.
Imagine
nagi no asukara #best anime.

:CONTRA: Ar trebui sa citeasca regulamentul si sa-i dam un timp de ragaz :) Totusi am vazut ce facea inainte la portofoliu si imi place ce am vazut , poate va reveni la acelasi nivel sa vedem.
Honest feelings can sometimes lead to cruel endings.
Imagine
Imagine

:CONTRA:
Are nevoie de putin timp ca sa-si readuca aminte cum lucra in PS.
Si pe langa asta, nu cred ca Danny i-ar fi dat Designer degeaba.
Imagine

:CONTRA:

Nu cred ca a omorat pe nimeni,si daca ti-a dat pm-ul cu lucrarea lui oricum aflai ce lucrare va fi avut cand posta pentru votare,sunteti 2 in acest battle. Si Royal nu te inteleg ce treaba ai tu aici,dute unde ai plecat.. Aa ma scuzi e gol acolo unde ai plecat :))

In locul tau nu as vorbi de "paralel" ai pierdut gradul in cateva ore.
:PRO:
Paralel :-j
Cum ma sa-i dai lucrarea ta lui =))
Oricum cred ca ai faut cererea aia mai mult la plictiseala , de cand ai designer nu cred ca ai stat vreo 2 ore pe forum maxim .
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”