Re: [Portofoliu] SuperioR

Semnatura nu inteleg ce e aia :))) n-ai integrat renderu, bg-u n-are nici o treaba cu renderu :))
Imagine
Ăştia care-ascultă rap acasă n-ascultă "Guess who"

Pentru inceput e binisor. Imi place textul la prima.Al meu , al lui Skull si a lui Smiley sunt frumoase.Imi place cum se rotesc :)) . La semnatura mergea un text.Dar e bine poti continua :-?
Mihay. Administrator Europacs Community.

Ultimele 3 avatare imi plac, cel cu SKULL e genial, super font
Iar la semnatura, smudge-ul din bg e bun, dar puteai sa-l faci intr-o culoare care se gaseste pe render, gen albastru, indigo, si totodata sa integrezi renderul in fundal, poti face asta in mai multe moduri, fie faci un smudge pe un layer separat si il pui deasupra renderului, fie folosesti un C4D, fie niste texturi sau optical flaers
In mare te pricepi, dar mai ai de lucrat la creatii pe render
GirlSingle.com - She's close, she's real, she's waiting

Efectele de la avatare sunt frumoase. La textul de la primul avatar mergea alt font.
La semnatura mai ai de lucrat.
Detinator ZmC.EuropaCs.Ro
1. Pe forum: PM
2 Telefon: 0722206603
3. Skype: totoi_ciprian (Ciprian Totoi)
5. Chat Steam: cypryan17
6. Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro

Avatarul mai merge,textul mergea mai jos si cel secundar de acum foloseste doar 04b03/visitor/wendy 04b03 pe 8 px alb/negru si visitor/wendy pe alb/negru 10px

Semnatura aia...nu prea inteleg nici eu ce ai vrut sa faci,integrare 0 si bg acela din smudge nu are nici o treaba cu renderu,bg portocaliu si render cu touka care are o jacheta gri,par mov.
Daca vrei sa faci semnatura de tip smudge atunci duplicheaza renderul folosind ctrl+j si umple bg cu el apoi fa smudge. Pui renderul dupa aceea gradiente pentru integrare iara poti sa duplichezi de 2 ori renderul si selectezi pe cel de jos si dai cu smudge putin pe contur sa-l scoti putin inafara sa para ca iasa din render. Daca faci asta foloseste un smudge usor de 8-15 px cam pe 30-35% strengh
Privesc prostia omeneasca din umbra ca Ryuk!
Imagine

Frumoase avatare
Imi poti face si mie ultimul dar sa nu fie mov, sa fie rosu?
Ma puteti contacta la id-ul de Yahoo Messenger: GDarius.Spetsnaz
Bodybuilding is my religion.
Gym is my church.
Barbell is my god.
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”