[Absenta] Missis

Numele Real: Ana
Numele de Admin: I see You?!
Numele de pe forum: #MissisPresidenT<3
Motivul absentei: Numai pot intra pe server ! Motivele sunt legate pe server. Mai bine mai i-au si eu o pauza. Deja m-am saturat de unul "SkeilZ" care se crede mare in fata altora...sa fie de bine pentru el. Nu am ajuns sa fiu luata in ras de un copil, care nu stie ce-i cu el. Si apoi sa fiu batjocorita mereu de un plod...O sa mai intru pe server, dar nu foarte mult. Motivul care fac absenta " Pai o sa plec o perioara undeva...pentru angajarea mea de Ospatarita-Chelnerita" E unica mea sansaa sa fac lucrul asta.
Perioada: 1 saptamana
Data de incepere: Incepand de Luni 26 oct. 2015
Data de incheiere: Incheiere de Vineri 30 oct 2015
Pa-pa ce vina am eu ca esti ... i-ati vip si joaca-te de ce sunt eu de vina dute pe alt sv. SI lasa-ma pe mine inpace esti o problema tu, nu te supor din cauza ban-ului depe zmx ce bn. Ca pleci pa-pa si sa nu te mai intorci

Ce treaba are ZmX cu asta? Dar in fine...oricum, eu nu o sa plec si am sa revin.
Ultima oară modificat Vin Oct 23, 2015 3:38 pm de către pink_cs, modificat 1 dată în total.
Imagine

Re: [Absenta] Missis

Pa-pa ce vina am eu ca esti ... i-ati vip si joaca-te de ce sunt eu de vina dute pe alt sv. SI lasa-ma pe mine inpace esti o problema tu, nu te supor din cauza ban-ului depe zmx ce bn. Ca pleci pa-pa si sa nu te mai intorci
ZmC.EuropaCs.Ro Voturi: 3288,3305,3314,3318,3328,3341
Încuiat

Înapoi la “Absente & Retrageri”