[Reclamatie] VincenT

Numele tau de pe forum: ##Seek`me
Numele celui reclamat de pe forum: VincenT
Data si ora: Acum .
Motivul reclamatie: Mi-a dat WARN pentru ca nu am grad-ul de admin server , dar eu il am , eu lam rugat pe Adi aseara sa-mi dea culoare de Membru oficial . Puteti verifica si voi la profil sa vedeti ca am si gradul de admin server :-j
Dovada: http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 78#p291978
http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 81#p291981

E.D.I.T: Ba e problema ta , trebuia sa te uiti ba .
E.D.I.T: Redfuker fugi de aici , ca te faci de ras iar , nu ma lua cu teorema lu taleles .
E.D.I.T: Ba la voi e tot o greseala la ce face VincenT ca el e mare imparat :-j . Si last ce nu intelegi ca am Admin server doamne :-j
E.D.I.T: Ba daca tu devi disperat sa dai warn ce sa-ti fac eu :-j Daca vreau sa ma fac alb ma fac , nu e problema ta .
Ultima oară modificat Dum Oct 18, 2015 12:14 pm de către #MasteR, modificat de 4 ori în total.

Re: [Reclamatie] VincenT

Chiar nu este problema mea. Ai gradul poartal cand raspunzi la cereri.

Edit: Pentru ce ai grad de admin forum, sa raspunzi alb hai fugi tare ca deja devii patetic.
Edit: Fate alb raspunde la cereri alb mai primesti un warn. La acumulare de 3 warnuri primesti si ban.
E.D.I.T: Ba daca tu devi disperat sa dai warn ce sa-ti fac eu :-j Daca vreau sa ma fac alb ma fac , nu e problema ta .
Imagine

:CONTRA: Din doua motive dau acest vot:
1.Cand ai scris acel vot, la aceea categorie, tu erai in alb adica membru oficial.
2.El a urmat ce trebuia sa faca un mg.
Din aceste 2 raspunsuri prin teorema lui Thales rezulta ca tu esti de vina.
Ultima oară modificat Dum Oct 18, 2015 12:06 pm de către R^dFuCk3r, modificat 1 dată în total.
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

Ca sa fie clar si limpede.
Chiar daca are culoare alb,nu va fie lene si verificati daca se afla in grup.
Pentru ca regulamentul nu spune sa ii dai warn sau sa ii faci orice altceva daca nu are o anumita culoare pusa.
O sa iti scot warn-ul ... Rezolvat.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”