[Propunere]Putini admini!

Propunere: Sa mai recrutati admini
Print-uri(daca este cazul):-
De unde v-ati inspirat: De pe sv
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Da o va ajuta,Mai multi admini pot sa aduca playeri!Sa goneasca codatii de pe sv.
Descrierea propunerii: Eram pe server si erau nu mai codatii,se supara unu ca e un codat si-l baga si celalalt,si uite asa playeri fara cod ies si dupa nu mai intra.Din cate vad nici un admin.Recrutati admini,pentru a se ingriji de sv!

P.S-Da-ti cateva admine free si cine nu se ingrijeste de sv si nu are activitate,REMOVE!
Foaia verde castravete,am dat hed prin perete,n-a fost wall a fost bulan si mi-a dat admin-ul ban!
Imagine
Imagine
Hainele te fac domn,sufletul te face om.
Imagine

Re: [Propunere]Putini admini!

:PRO: sunt de acord cu tine dar gandestete ca majoritatea avem munca sau alti scoala si in plus nu putem da admin la orice player care vine si vrea si el sa aibe admin dar cand colo nu stie sa dea un ban
Imagine
Imagine

:PRO: ...este adevarat ca suntem putini...dar din cate se vede si cererile sunt putine..sau cei care fac cerere nu indeplinesc conditiile sau fac parte din codatii serverului.Deci nici chiar la oricine nu se poate da admin.

Si dasta vreau sa zic.Haideti sa luam cativa admini in proba si daca se descurca raman daca nu o sa ia remove!In primul rand faceti reclama la server si vreo 3 admine free.Daca unu dintre cel care a luat admin free si nu este capabil ii dati remove si luati un admin care este capabil si stie ce sa faca.Si sa stie sa anunte o absenta!A da,virus,daca vrei sa faci ceva asigura-te ca o poti face ;)
Foaia verde castravete,am dat hed prin perete,n-a fost wall a fost bulan si mi-a dat admin-ul ban!
Imagine
Imagine
Hainele te fac domn,sufletul te face om.
Imagine

:).
Credema, nu e chiar asa de simplu. Adminele sunt "free" insa trebuie indeplinite anumite conditii.
De ce nu e chiar asa de usor? Din cauza ca un admin dat pe 10 ore-20 ore si nu mai stiu ce alte detalii poate bana tot server-ul aiurea, ca asa vrea el... .
Debea am reluat server-ul pe propria responsabilitate, iar pana la sfarsitul lunii, va avea admini ;)
Propunere rezolvata.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Propuneri & Sugestii”