[Propunere] Numarul de resurse

Propunere: Numarul de resurse.
Print-uri(daca este cazul): --
De unde v-ati inspirat: --
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Da.
Descrierea propunerii: Propun ca numarul de resurse pe care ar trebui sa-l posteze un manager de resurse sa nu fie strict 5. Sa fie cuprins intr-un interval de exemplu 5-10 resurse, dar numarul minim sa fie 5. Este doar o idee care mi-a venit deodata, deci fie ca e acceptata fie ca nu, asta este.
Imagine

Re: [Propunere] Numarul de resurse

Nu prea cred ca este o idee buna.
Cu ceva timp in urma erau doar 3 Manageri Resurse, si ei nu preau aveau ce posta fiindca erau putine resurse.
Daca numarul de resurse pe care trebuie sa le posteze Managerii pe zi ar creste, si cum sunt 5 Manageri atunci ei nu vor mai avea ce sa posteze.
Ar incepe sa posteze Resurse pentru CS:GO/CSS sau sa posteze aceleasi resurse care au mai fost postate asa cum s-a mai intamplat.
Nu cred ca Danny sau Maffw ar fi de acord ca sa de-a si sa scoata Gradul de Manager Resurse in fiecare zi.

:CONTRA:
Imagine

:CONTRA: deoarece ar fi asa de multe resurse incat nu sar mai stii nimica daca is de alte jocuri sau altceva
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

Numarul de resurse a fost prima data 10.
Dupa ce s-au plans mai multi manageri ca nu mai au ce posta,a fost micsorat la 5 resurse pe zi.
Momentan ramane asa, 5 resurse pe zi sunt destule pentru fiecare manager,mai ales ca sunt 5 manageri.

Propunere respinsa.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”