[Propunere]Sectiune PhotoShop

Propunere: PS
Print-uri(daca este cazul):-
De unde v-ati inspirat:Mi`a venit...
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?:Nu s`ar mai face spam.
Descrierea propunerii: Propun ca la Sectiunea PhotoShop la Creatii Photoshop cei care nu stiu nimic despre PhotoShop sa nu mai posteze deoarece spun un: ,,bravo,fain continua" si au facut un +1 post!
Designer EuropaCs Community
Imagine

Re: [Propunere]Sectiune PhotoShop

Sa zicem PRO dar cum ai de gand sa-i faci sa nu mai posteze? Le dai warn in continuu? Asta nu e o solutie si cu siguranta nu vor intelege de buna voie..
Postul va fi sters!Daca continua cu postarea vor primi warn,iar dupa warn ban! Si sigur se vor potoli!
Designer EuropaCs Community
Imagine

Re: [Propunere]Sectiune PhotoShop

Da,este o propunere excelenta...Un mare PRO...Si mai am o idee...Cei care aveti acces,inchideti-va portofoliile,pentru ca majoritatea care se stiu la ps,au acces la TC...Acum nu stiu,dar este o propunere buna,marea majoritate spun:" mai lucreaza la text", sau "gj,bravo,ti-a iesit super",si mai multe replici care le folosesc peste tot :))
Ai dreptate stiu ca mai zic si eu dar de acum nu mai am ce sa mai zic ...Bravo Danny pt ideea eu Sunt :PRO: si pentru a inchide portofoliile si cand faci o creatie o postezi... sunt iar :PRO: Si la propunerea de a se interzice sa nu mai posteze...
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”