[Reclamatie] Udy

Numele tau de pe forum: #.RedX
Numele celui reclamat de pe forum: ^.^.UddY.^.^
Data si ora: Acum.
Motivul reclamatie: Imi inchide cererea mea (topicul) fara a cere t/c , pe motiv ca au raspus toti designeri si unul e in absenta .
Tin sa-ti precizez , eu nu astept creati numai de la designeri , ci si de la useri .
Cand vezi ca am cerut t/c sau am ales un avatar din acelea sau nu am dat upp odata la 24 ore , atunci dai t/c , pana atuci stai in banca ta .
Dovada: http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 0&start=10

P.S: Vezi pe cine faci tu obsetat ba . Ce procedar corect ma , nu am vazut nici un designer sa procedeze in asemenea fel cum procedez tu , sau tu esti mai unic asa , eu nu am vazut sa fi cerut t/c .
Ultima oară modificat Mar Sep 29, 2015 11:44 pm de către #MasteR, modificat 1 dată în total.

Re: [Reclamatie] Udy

Designeri au raspuns toti acolo e zona pentru designeri inteleg ca poate sa raspunda si alti useri dar daca tie ti-a raspuns designerii ce mai asteptai?
La cat esti de disperat dupa +1 tu dai UP pana iti raspunde tot stafful.
Eu zic ca am procedat corect.
My Tumblr
#Intr-un sistem corupt, totul e posibil!

:CONTRA:

Nu prea inteleg unde a gresit :-? Pe langa ca ai dat up peste up mai te si alinti. Ti-au raspuns toti designerii ce mai doresti,daca mai avea cineva interes sa iti faca o facea,pana acum dar se pare ca nimeni nu vroia.

Cod: Selectaţi tot

16. ,,UP" se poate da o data la 24 de ore.Cine nu respecta regula,risca sa i se fie trimisa cererea la ,,Cereri rezolvate"! .

Cod: Selectaţi tot

17. Nu aveţi voie să faceţi double post sau sa grabiţi designerii gen " mai repede , dormiţi toţi? , se poate azi?!" , au şi ei o viaţă, nu pot face toate cererile o dată. In caz contrar, cererea va fi inchisa.
Imagine

:CONTRA: :))
Udy, a procedat corect.
Ma bine zi ca-ti pare rau ca ti-a inchis cererea si nu mai poti sa faci +1.
Acelasi lucru l-ai facut si aici cu +1 http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 64&t=45682 :|
Ti-au raspuns toti desginerii, vroiai sa-ti raspunda si ceilalti +9000 de membri ? :))
Daca cineva vroia sa-ti faca creatia, ti-o facea si nu te astepta sa dai tu up cat vrei, sau dadea un reply si zicea ca o sa-ti faca mai tarziu.
Si plus ca au trecut 3 zile de cand ai facut cererea, in acest timp daca cineva dintre membri era interesat sa-ti raspunda la cerere, o facea pana acum.
Imagine

:CONTRA:

MesajScris: 26 Sep 2015, 18:24 Cerere a fost facuta pe 26 la ora 18:24

Tu ai dat up la Scris: 27 Sep 2015, 10:22 , bucura-te ca ti-a fost lasa-ta cererea pana au raspuns si altii ca fain frumos se putea inchide
Imagine
Imagine

:CONTRA: Bine a facut, ti-au răspuns toti designerii, ce mai vrei?
Pentru ce sa o lase deschisa, sa dai zeci de UP-uri pentru +1? Patetic.
Detinator ZmC.EuropaCs.Ro
1. Pe forum: PM
2 Telefon: 0722206603
3. Skype: totoi_ciprian (Ciprian Totoi)
5. Chat Steam: cypryan17
6. Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro

Scopul este sa-ti raspunda designerii,nu membrii.

:RESPINS: :T/C:
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”