Cerere Admin [ MissisPresidenT ]

Nume real: Ana
Numele in joc: MissisPresidenT
Varsta: 19
Primele 6 cifre din CNP: Nu cred, că este nevoie.
Email: ionella_tocu@yahoo.com
Ore jucate: http://www.gametracker.com/server_info/ ... query=miss
Voturi: 16524, 16506, 16488, 16448
Gradul Dorit: Helper sau co-Administrator depinde de Cristi. Dacă se poate Administrator, ca să pot vedea ce scriu ce-i Morți, dacă nu, Helper.
Steam (ON/OFF): Off.
De unde ai aflat de server?: Forum
Ești în stare sa ții redirecte?: ;) Da !
Ai citit regulamentul?: Ca Admin, nu și iar nu!
Orele în care ești dispus sa stai pe server: 2-3 în timpul școlii. Iar în vacanță 4-5 ore.
De cât timp joci pe server: Joc din Aug 01, 2015 6:55 AM. Când s-a închis server-ul Zmx.
Ești în stare sa donezi minim 1 Euro pe Luna?: Da, pot dona și 10 euro, dacă este nevoie. Depinde și de mine, dacă o să am bani
Motivul pentru care vrei Admin: Păi, de ce vreau Admin? Când, nu e niciun Admin online pe server. Unii de pe alte servere vin și fac reclamă. Să-i în drum pe alții, la regulament / să ajut pe alții cu comenzile de pe Server gen ”LaserMine” etc...

Mulțumesc!!! ;;) ;)

Edit1 : @Head? Nu vorbii de altul. Ca, si tu inainte sa iei Admin...te puneai spectator + LM pentru kill-uri, injurai pe altul, daca acela facea ceva rau. Noroc, ca n-am avut calculator 3 zile, ca altfel aratam eu printurile cu tine.

@Bogdy, nu inteleg la tine, si daca sunt voturile prea vechi? care e problema? :-w. Macar...eu nu fur voturile cum fac altii + am si eu viata mea sociala, si pot vota cand am timp. Zi-mi Bogdy? cum pot vota voturi mai nou? daca mi-e, imi apare asta? Voturi: 16609 (Serverele sterse nu pot fi votate)
Pozitia in lista cu servere: Serverele sterse nu se afla in lista publica
Ultima oară modificat Mie Sep 30, 2015 11:53 am de către pink_cs, modificat de 2 ori în total.
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Cerere Admin/Slot/VIP”