Numele de pe forum: xxAndyXx
Numele real: Andrei
Varsta: Aproape 16
Email: ghile_andrei@yahoo.ro
Vechime: Membru din: Sâm Mar 07, 2015
Posturi: 398
Categoria in care vrei sa fii Manager: Tutoriale Forum Originale
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: Peste 6 ore.
De ce vrei acest grad?: Vreau sa ajut cat mai mult forumul si membrii acestuia.
Re: [Cerere] Manager resurse xXAndyXx
Cod: Selectaţi tot
1.24 Pe acest forum,puteti avea cel mult un grad care include permisiuni de moderare
Ai deja grad pe forum.Detinator ZmC.EuropaCs.Ro
1. Pe forum: PM
2 Telefon: 0722206603
3. Skype: totoi_ciprian (Ciprian Totoi)
5. Chat Steam: cypryan17
6. Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro
#4Sunt responsabilul serverului Rs pe anumite sectiuni, si responsabilii si detinatorii fac exceptii. Si Sm!ley este responsabilul serverului Zm2 si totusi are si moderator global.
Si pentru cei ce nu stiu, detinatorul adevarat este cel cu acces la ftp, iar detinatorul cu grad si fara acces la ftp este responsabil.

#6Acea categorie nu este disponibila pentru Administrator,dar pentru tine...
Regula e de a avea un grad cu accese,faptul ca tu ai Moderator si nu Detinator nu-i problema mea,nu eu am ales sa fii detinator la anumite categorii. Moderator este un grad cu accese.

Regula e de a avea un grad cu accese,faptul ca tu ai Moderator si nu Detinator nu-i problema mea,nu eu am ales sa fii detinator la anumite categorii. Moderator este un grad cu accese.

| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |