Propunere: Reguli noi pentru forum.
Print-uri(daca este cazul): -
De unde v-ati inspirat: Din bostan.
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Nu se mai face off-topic.
Descrierea propunerii: Propun sa fie adaugate reguli cu privire la cererea de moderator/ manager resurse si designer (Cred ca aici este deja adaugata). La categoriile respective sa poata da pro/contra doar cei cu gradul respectiv, la cererile de moderatori pot raspunde si inchide cererile moderatorii globali, sau daca nu co-/administratorii. Nu cred ca toti userii sunt in masura de a argumenta ce face un moderator sau manager resure. P.s stiu ca la moderatori suntem putin de accea am specificat si moderatorii globali.
Re: Propunere adaugare la regulament forum.
e o ideie buna, sa nu se bage toti playeri, care nu au habar despre ce e vorba.
Ar fi misto sa fie aceasta regula aplicata + ca vad ca si useri care nu fac parte din staf isi dau cu parerea .
#4Păi ar fi bine, ca la cererile de moderator să poată să răspundă de la Moderatori in sus, adică Manageri Resurse, Desgineri și Moderatori Globali ca să fie mai multe păreri.

#5Cumva,trebuie sa dam sansa si membrilor noi sa faca posturi.
In plus,sunt si membri din staff care argumenteaza aiurea.
Si cu cererile moderator sa inchida un mg ... in niciun caz ... Nici macar co-administratorul nu poate da moderator la diferite sectiuni,daramite mg-ul.
Propunere respinsa.
In plus,sunt si membri din staff care argumenteaza aiurea.
Si cu cererile moderator sa inchida un mg ... in niciun caz ... Nici macar co-administratorul nu poate da moderator la diferite sectiuni,daramite mg-ul.
Propunere respinsa.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"