Numele tau in Joc: SuperioR
Numele Adminului reclamat: CLICK
Data si ora: Acuma
Harta: Zm_cross
Motivul reclamatie: Joaca pe server un player cu nume de reclama, si nimeni nu-i face nimic. Si a astat cam 1 - 2 minute, apoi ai iesit singur.
Dovada:
Re: [Reclamatie Admini]
#2L-am vazut,am vrut sa-i schimb numele dar a iesit,fac si snapshot la consola...
Voturile mele pe Zm.Europacs.ro :15325,15378,15428,15442,15459,15472,15484,15497,15507,15520,15529,15540,15550,15562,15593,15611,15643,15676,15694,15724,15749,15931,15962,15989,16001,19932,19940,19945
Bing ala e prea ocupat sa stea afk pentru ore
Dovada: http://i.imgur.com/zqWRg8F.jpg , http://i.imgur.com/zPvkfCt.jpg

#4Mda, Eu jucam, daca eram mort mai ziceam...+ cand l-am vazut, si am vrut sa-i schimb numele a iesit
Vreau sai las si pe astia noi sa mai faca ceva treaba, da asita nu stiu nimic
Fost Designer EuropaCs.ro
1.Y!M: yo_aka2000@yahoo.com
2.Skype: Le.noru
3.Pm pe Forum:Faraon
4.Pe Servar: Nick-> Faraonu 
----------------------------------------------------------

Voturile mele pe Cs. astea noi, Voturi: 16817 16831 16841 16853 16866 16874 16893 16915
#5Mda, Eu jucam, daca eram mort mai ziceam...+ cand l-am vazut, si am vrut sa-i schimb numele a iesit
A iesit ?
A stat in jur de 2 minute pe server, a iesit, a intrat din nou si apoi a iesit si nu ati avut timp ?
EDIT:
M-am bagat spectator sa ii schimb numele, dar el a iesit..i-am mai schimbat numele de de_dust, dar tot cu asta intra..
Cea mai banala scuza . Deci sa inteleg ca pentru a schimba numele unui player trebuie sa te pui spectator, ca altfel nu se poate ...
Tu te-ai pus spectator si ai stat in jur de 4 - 5 minute, fara sa fi facut tu ceva sau cellalti admini.
Ultima oară modificat Sâm Iul 04, 2015 7:12 pm de către ## SuperioR, modificat 1 dată în total.

Astia macar erau la joc, dar zuzu ala era pe spectator, n-aveti nicio scuza daca a stat timp de 2 minute fara sa miscati vreun deget!Re: [Reclamatie Admini]
#7M-am bagat spectator sa ii schimb numele, dar el a iesit..i-am mai schimbat numele de de_dust, dar tot cu asta intra..
Detinator ZmC.EuropaCs.Ro
1. Pe forum: PM
2 Telefon: 0722206603
3. Skype: totoi_ciprian (Ciprian Totoi)
5. Chat Steam: cypryan17
6. Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro
#8Ati vrut sa faceti,toti ati vrut sa faceti ...
N-ati vrut sa faceti nimic ca voi sunteti admini de umplutura,care inafara de a se juca nu stiu sa isi faca treaba ... Sunteti niste copii si n-aveti treaba cu adminul...Va trebe doar acces sa va dati mari si sa salutati cu "y@"
Ba,imi place scuza cand veniti la reclamatie ca ati vrut sa faceti aia si aia,dar ala a iesit ... Multi viteji se arata dupa razboi,ce sa va povestesc ... Macar recunoasteti ca ati dormit pe server cum faceti mereu,ca eu oricum nu va cred.
Pro,remove la toti.
N-ati vrut sa faceti nimic ca voi sunteti admini de umplutura,care inafara de a se juca nu stiu sa isi faca treaba ... Sunteti niste copii si n-aveti treaba cu adminul...Va trebe doar acces sa va dati mari si sa salutati cu "y@"
Ba,imi place scuza cand veniti la reclamatie ca ati vrut sa faceti aia si aia,dar ala a iesit ... Multi viteji se arata dupa razboi,ce sa va povestesc ... Macar recunoasteti ca ati dormit pe server cum faceti mereu,ca eu oricum nu va cred.
Pro,remove la toti.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
#9Scz de off inafara de a fii copii incuiati si va este greu,sa va faceti treaba,aveti grija altora in loc sa ma asteptati pe mine sa fac prostiile care le faceti voi mai bine facetiva treaba. http://i.imgur.com/YGsDysL.png .

Warn - Mr VikWarn - Bing
Warn - Cazaku
Remove - zuzu
Din ce am vazut eu bing , cazaku si vik se descurca dar vest e doar spec pentru ore .