[Propunere] Topic explicativ

Propunere: Un topic explicativ pentru utilizatori / moderatori
Print-uri(daca este cazul):
De unde v-ati inspirat: din ce vad pe forum.
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Va imbunatati imaginea comunitatii.
Descrierea propunerii: Am vazut zeci de useri care nu stiu ce e ala 2x post. Propun ca un membru al staff-ului sa faca un topic in care sa le explice utilizatorilor acestui forum ce e ala 2x post !
Dovezi: Poza / Link-ul
Poza / Link-ul

Unii moderatori dau warn deseori pentru asa ceva (link-ul). Eu chiar n-am inteles ce a vrut Danny sa faca. Eu nu stiu cum a obtinut el gradul respectiv cand nu stie aceste chestiuni elementare. Daca iti face cineva o reclamatie n-ai voie sa explici ce s-a intamplat ? Sa-ti spui si tu punctul de vedere ? Si nu e prima oara, daca stau sa caut, mai gasesc astfel de greseli. Si asta doar la sectiunea unui server. Banuiesc ca in tot forumul sunt zeci de greseli de acest gen.

Iar acel topic sa cuprinda si sanctiunile care trebuie aplicate de catre moderatori. Si inca ceva: daca se poate, moderatorii sa fie supusi unui mic test.

Imagine
Vand like-uri:
2000 like-uri: 10 euro
5000 like-uri: 20 euro
10.000 like-uri: 50 euro
Pm me !

Re: [Propunere] Topic explicativ

off: Crede-ma ca daca stau intr-o seara iti gasesc 1000 de posturi doar cu: pro/contra simple, fara nici un motiv adaugat. Macar taci ca si tu ai facut gafe de astea cu zecile. Nu ma fa sa-ti caut tie toate posturile. Din 1031 de mesaje, 500 is spam 100%, o parte din ele fiind doar cu "pro/contra/gj/bravo/buna ideea"
Uita-te in topicul asta, de exemplu: "pro, buna ideea", "pro, idem X", etc. Unde vezi tu macar o strctura argumentativa aici ? Deci nu te mai obosi degeaba sa ma scoti pe mine vinovat.

EDIT: NU stau acum sa caut eu toate posturile tale. Gandeste-te ca ai 1000. Sunt sigur ca voi gasi, dar nu-mi bat capul. Inca ceva: nu ti-a zis nimeni sa spui "pro, buna ideea". Mai citeste odata ultima fraza pentru ca nu ai inteles ce-am vrut sa zic.
EDIT2: Acum tu chiar iti faci treaba ? :)) haha, ma amuzi maxim !
Ia si potoleste-te copile.
Ultima oară modificat Mar Sep 03, 2013 9:30 pm de către orhan, modificat de 4 ori în total.
Imagine
Vand like-uri:
2000 like-uri: 10 euro
5000 like-uri: 20 euro
10.000 like-uri: 50 euro
Pm me !

Re: [Propunere] Topic explicativ

CONTRA inca o sectiune in + iar din printul respectiv si link-ul care sunt ca un atac facut impotriva lui danny => In cazul acela faq trebuia sa primeasca warn pt limbaj dupa cum stiti cristy si noi cei dupa aceasta comunitate dorim ca sa vorbim cu oameni nu cu badarani de la coltu strazi de accea noi punem f mare accent pe limbaj presupun ca nimeni nu vrea sa intre aici si sa vada cum unu se lauda cu ce nu are in pantaloni etc si alte expresii care lasa de inteles ce educatie au primit respectivi !
Iar cat despre 2 x post ..multi nu stiu ce inseamna? gresesti stiu dar e lene mare sa dea edit la mesajul anterior si aleg sa arunce inca un mesaj dupa cel postat ..sau multi se cred pe Mess am vazut si asemenea cazuri 2 indivizi facusere 4 pagini la o reclamatie la care nu raspunsese nici-un admin in care criticau servarul si admini intr-un fel de nedescris .
si multi nu citesc regulamentul si dupa ce primesc warn vin cu tot felul de reclamatii !
Deci sfatul meu este ca sa citesca lumea reglulamentul si nu vor fi aastfel de probleme !
Si imi cer scuze ca am scris atat de mult si am dat atatea exemple dar acesta este adevarul!
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”