[Portofoliu]Yato.

Numele tau: Cristi
Numele de pe forum: Chrisu
Imagine
Imagine
Imagine
Semnaturi:
Imagine
Imagine
WallPaper-e:
Altele:

P.S:inca nu ma am cu integrarea vectorilor sau altele...si mai vreau sa zic ca de 1 luna cam asa nu am mai intrat in photoshop astept pareri/critici tutoriale stiu ca trebuie sa mai urmaresc
Ultima oară modificat Dum Dec 06, 2015 12:54 am de către Yato., modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine

Re: [Portofoliu]Chrisu

1 dc ai pus acel border negru ? macar de faceai pe overlay 30% opacity si acel pattern strica tot , macar de il stergeai de pe fata... sau scadeai opacitatea era mai bine.. si textul e bunicel..
2 w0w e alb negru bravo... poti face si in paint
3 doar un text si gata
4 smudge + textura arata nasol
5 alb negru idem 4

Daca esti incepator nu e rau.Dar mai scade din blur la avatare , fa textul mai mic si pune o culoare asemanatoare cu stockul.La avatarul cu th3#afk ai pus textul albastru.Semnatura cu smudge e destul de slaba , restul nu sunt rele , mai lucreaza pe stock si dupa treci pe render.In rest urmareste tutoriale.
Imagine
Imagine
Imagine
Last road..

Daca esti incepator nu e rau.Dar mai scade din blur la avatare , fa textul mai mic si pune o culoare asemanatoare cu stockul.La avatarul cu th3#afk ai pus textul albastru.Semnatura cu smudge e destul de slaba , restul nu sunt rele , mai lucreaza pe stock si dupa treci pe render.In rest urmareste tutoriale.
Eu unu nu mai inteleg nimic =))))) unu mi-o zis ca bluru nu se vede deloc..ca am pus doar stock ca am redimensionat am pus o culoare si atat...acu tu imi spui sa mai scad din blur nu mai inteleg..
Imagine
Imagine

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”