Re: [Reclamatie]Gr33N

Merit remove sper ca v-am ajutat cu comunitate dar am gresit recunosc din dovada pe care o pus-o Danny reiese ca am gresit desi imi pare rau ca nu am facut print la chat dupa ce am dat warn dar nu conteaza mi-am facut aici prieteni buni si sper sa mai va vizitez acum nu prea aveam timp nu am mai citit in reclamatia lu whyskey ce a scris danny sau ce a scris whyskey m-am luat dupa I.am Back si le-am dat warn whiskey chiar merita dar danny trebuia iertat deoarece s-a enervat si el ca orice om...Nu mai am ce sa zic decat La revedere EuropaCs si membrilor din comunitate.O sa mai va vizitez din cand in cand.Sper sa ma mai primiti.Pe alta comunitate nu ma voi duce sa stiti mam atasat de EuropaCs si cu ea o sa raman in continuare.Felicitari lui CrYyStY pt ce a realizat .Bafta yeeeeP,bLack-,White,Kentz si multi altii! \m/ :-h

Imi pare rau gr33n dar cu astfel de motiv dai warn? ca ti`a spus x/y/z?
Chiar daca ti`a spus im back sa Ii dai warn nu trebuia pt. ca chiar m`am uitat la mesaje-le lui dany si edit`uri si nu a injurat deloc si nu a avut un limbaj vulgar , A fost doar o cearta inceputa de celalalt player nu de danny.
Vad ca de cand esti moderator global ai acumulat 4 reclamati pe motive bune

Pacat , eu ti-as mai da o sansa Dar sa vedem ce are de spus si crysti !
Designer EuropaCs Community
Imagine

Cu parere de rau voi da PRO pt a primi remove
Deja ai gresit de prea multe ori .. Eu cand am avut gradul de Mg nu am gresit doar 1 data si aceea a fost cand mam luat de Bogdy ca facea reguli care instigau la spam !
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]

Re: [Reclamatie]Gr33Nâ„¢

Nu pot spune ca reclamatiea e acceptata, insa dupa aceasta si dupa argumentul adus de Gr33N™, el a ramas fara grad. Mai mult din cauza activitatii scazute.
In schimb, a primit gradul de Veteran pentru ca a ajutat la dezvoltarea comunitatii prin multele decizii luate "cu cap".
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”