Numele tau de pe forum: McPro
Numele celui reclamat de pe forum: Sorin.
Data si ora: 20:45 - 30.03.2015
Motivul reclamatie: Respins la cerere degeaba pe motive de invidie.
Dovada: forum/viewtopic.php?f=365&p=240314#p240314
Re: [Reclamatie] Sorin.
#2Lucrarea lui qpain
Lucrarea ta
Nu seamănă deloc.. De ce ar semăna ?
Lucrarea ta de la provocare. Aoleo ce text. Ai evoluat cam mult , zic eu aşa.. Într-o jumătate de oră.
Ai edit. Te rog foloseşte-l. Eu sunt lider , este dreptul meu să te accept sau să te resping. Nu văd ce problemă ai cu asta
. Poate doar invidia.

Ai edit. Te rog foloseşte-l. Eu sunt lider , este dreptul meu să te accept sau să te resping. Nu văd ce problemă ai cu asta
Ultima oară modificat Lun Mar 30, 2015 8:53 pm de către .Sorin, modificat 1 dată în total.

#3Lucrarea mea cu alu' pain chiar nu seamana unde vezi tu c4d si efecte cum am pus eu la el? Lucrarea de la battle am facut-o din prostie. Si acum cateva ore pain mi-a dat un tutorial si m-am luat dupa el.Lucrarea lui qpainLucrarea taNu seamănă deloc.. De ce ar semăna ?
Lucrarea ta de la provocare. Aoleo ce text. Ai evoluat cam mult , zic eu aşa.. Într-o jumătate de oră.
In + mie mi-a iesit mai praf decat lui omg
#4Sorine tata eu doar l-am ajutat spunandui cum sa puna c4d-urile (care nu sunt c4d-uri sunt niste background-uri ca nu aveam c4d), sitoate efectele...dc as face o creatie pt cineva care il cunosc de o zi...acum serios nici nu stiu cum il cheama 
Lucrarea e facuta de el nu de mine asa ca nu va mai certati fara rost.
Lucrarea e facuta de el nu de mine asa ca nu va mai certati fara rost.
https://SecreLocal.com - Mia Kayla Judy Blooms Bamby Belle Sofia - No Selfie - Anonymous Adult Dating - Cam Chat Private Lady
#5No,nu cred ca pain minte,deci ... Fii si tu mai ingaduitor.
Dar da,el decide cui da designer si cui nu,dar insa daca ceilalti sunt de acord ca tu sa primesti considerand ca te descurci si ai conditiile indeplinite si nu iti da,atunci ar fi problema...De asta,mai asteapta si parerea altora,sa vezi ce au de spus.
Oricum,respins.
Dar da,el decide cui da designer si cui nu,dar insa daca ceilalti sunt de acord ca tu sa primesti considerand ca te descurci si ai conditiile indeplinite si nu iti da,atunci ar fi problema...De asta,mai asteapta si parerea altora,sa vezi ce au de spus.
Oricum,respins.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"