Print-uri(daca este cazul): nope
De unde v-ati inspirat: mă gândeam la Gaby. unde avea grad și mi-am amintit ca la scoala c++ , și m-am gândit după la asta
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Pai va ajuta la activitate și o sa avem disegneri mai buni (și cei noi dar și cei actuali)
Descrierea propunerii: După cum ați putut vedea din titlu, ar fii frumos sa avem o școală disegner. Cred ca mulți ar vrea sa știe sa facă avatare , semnături, logouri și toate cele , dar când văd programul (spun din experiența) zic ca e greu , nu înțeleg nimic din el și zic "Eh, lasă! " .Disegnerii actuali (cei care se pricep cât de cât gen Sorin, qPain etc) .. sa ajute pe cei noi în creare, modificare , editare , adăugare etc... Am văzut ca și la portofolii toți spun ceva de genu "Nu sunt bune efectele/textul/rredimensionarea etc " fără sa spună ce efecte sunt bune , la ce opacitate sau fonturi frumoase pt text, dar dacă se face această scoala și se explica pas cu pas , sunt sigur ca o sa avem evoluție în disegn. Același lucru și pt 3D, dar singurul e silent și nu știu dacă va face față, de aia zic ca scoala sa fie doar Disegner 2D.
Aștept păreri!
EDIT : Întâi să vedem ce iese , adică disegnul e mai fain decât c++ sa creezi programe și mulți s-ar bucura sa aibă portofoliu și sa primească ceva de genu "Felicitări, frumos" eu zic ca merita încercat Maff, pt ca disegnul face mult pe forum și trb sa avem și sa ne axam pe el.Smiley, dacă nu încercăm nu vom știi asta, trecutul a fost trecut, acum sunt alte timpuri unde cred ca se va avea activitate
EDIT: Cine a zis sa îi înveți stilul tău Sorin? Când se va învăța ce fonturi ai efecte sunt bune , fiecare își va aborda propriul stil , dacă nu facem un pas în găsirea și instruirea disegnerilor, eu nu vor veni singuri

ar fi o idee buna sa ii invatam si pe incepatori cum sa lucreze.
,nu are rost. Nu va fii activitate.