[Propunere] Staff

Propunere: Mai jos
Print-uri(daca este cazul): Nu este
De unde v-ati inspirat: De pe forum
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?:
Descrierea propunerii: Propun sa nu mai dati 1000 de grade unui singur membru, altii stau la rand cu lunile sa prinda un loc in staf si nu-s acceptati pe motiv de inactivitate, activitatea asta ce inseamna? In fine, este nedrept! Nu ca ar fi greu sa ia careva remove daca nu se descurca cu gradul, dar voi nu dati nicio sansa altora care, chiar s-ar descurca mai bine! :)
Imagine

Re: [Propunere] Staff

Atata timp cat au primit gradul ala, nu conteaza ca l-au primit acum 5 ani si locurile "de mai sus", pentr up, sunt ocupate, daca-si fac treaba, isi pastreaza grad-ul.
De ce sa le dea lor remove pentru a face altii cerere?
:CONTRA:
+ Eu sustin adaugarea in staff a membrilor ce au habar de limba romana in primul rand.
Altceva... multi dintre voi nu stiti nici macar sa inchideti un topic, de ce v-ar da grad de moderare?
+ Activitate inseamna timp petrecut pe forum, post-uri in SUBIECTE IMPORTANTE si POST-URI CALUMEA, nu "gg, frumos", "frumoasa propunere", etc.

Asta-i parerea mea, cei culti, cei activi au prioritate, consider eu. La fel si dupa vechime... cui ar prefera sa dea un grad important? Unei persoane care are vechime 2 ani pe comunitate, care stie cu ce se mananca, care a mai avut un grad inainte si se descurca sau unui nou venit?
Imagine

Re: [Propunere] Staff

De ce sa nu dau 10 grade unei persoane capabile care stie ce are de facut si face cu seriozitate,decat sa dau un grad unui dobitoc care nu stie sa-si stearga mucii de la nas?
:RESPINS: ,gradele se vor da in functie de cum crede conducerea si punct.
O zis si Bunicu' motivele si cel mai mult sunt de acord la partea cu "invatati limba romana"...Da,si asta e un factor important,chiar daca ziceti:"La ce imi foloseste sa stiu sa scriu pe un forum in mediu virtual?"...Iti foloseste,ca eu nu vreau un staff analfabet sa rada si curcile de noi.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”