Cerere Admin KaufeN

Nume real:A.Alexandru
Numele in joc:KaufeN#A1m
Varsta:18
Primele 6 cifre din CNP: 1960801
Email:andronealex21@yahoo.com
Ore jucate:Imi pare rau ca nu am facut orele normale , promit ca o sa am activitate in fiecare zi .
Voturi:14428-14435
Gradul Dorit:Orice grad este bine primit
Steam (ON/OFF):OFF
De unde ai aflat de server?: De pe Freakz , de la prietenii , ca fiind cea mai tare comunitate si asa este .
Ești în stare sa ții redirecte?:Oricat e nevoie
Ai citit regulamentul?: Da
Orele în care ești dispus sa stai pe server: In timpul liceului de la ora 5 pana la 20-21 .
De cât timp joci pe server: Nu de mult timp , dar ma pot adapta la orice situatie .
Ești în stare sa donezi minim 1 Euro pe Luna?: Stau cam prost cu banii , dar incerc sa donez
Motivul pentru care vrei Admin:Pentru ai ajuta pe ceilalti admin , pentru a mari comunitatea cu mai multi playeri si poate si cu prezenta mea :d

Re: Cerere Admin KaufeN

Nume Admin/VIP: [YoLo]Batman
Parere: :CONTRA:
Argumentare: 2 voturi... regulamentul am văzut ce l-ai citit, l-ai învăţat pe de rost ..
Sugestii: citeşte regulamentul , votează şi fi activ pe server

Nume Admin/VIP: Franc3zU
Argumentare: Cerere facuta in bataie de joc, Ore NU, Voturi NU, Regulament nici macar, pe server nu te'am vazut niciodata.
Sugestii: Cand ai tot ce iti trebuie atunci poti sa revii cu o noua cerere.
Ultima oară modificat Dum Ian 04, 2015 9:40 pm de către Mojito ! <3 <3 !, modificat 1 dată în total.
Imagine

Nume Admin/VIP: MorTul^Viu
Argumentare: nu indeplinesti nici o cerinta!
Sugestii: activitate si voturi + regulamentu ala trebuie citit
Mult zgomot pentru nimic!

Nume Admin/VIP: R3Z
Argumentare: TU DE UNDE AI APARUT CA NU TEAM VAZ pe servar si nu indeplinesti nici conditiile
Sugestii:
Voturile mele : 14210; 14233 ; 14253 ; 14266 ; 14276 ; 14304 ; 14311 ; 14329 ;14345

Nume Admin/VIP: Cr3@tz@
Argumentare: Ore pauza. Voturi tot pauza, toate mesajele tale sunt aceasta cerere si cererea de prezentare, nu apare nici un vot. Gradul asta "Orice grad este bine primit" NU EXISTA. Regulamentul vrei sa-l citesc eu pentru tine? Si acum vine intrebarea prostului: oare de ce ai mai facut aceasta cerere daca nu ai nici macar o cerinta indeplinita?
Sugestii:
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Cerere Admin/Slot/VIP”