[Propunere] by RedX

Propunere: Propunere Scoatere Sectiunea "Design 3D" si grupul acesteia
Print-uri(daca este cazul):-
De unde v-ati inspirat:-
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Pai,nu stiu,dar nu mai este nici o activitate,deci ocupa doar spatiu.
Descrierea propunerii: Propun sa se scoata sectiunea "Design 3D" si grupul acesteia,iar in grupul de DEsigner 3D sa se adauge un grup pentru useri care au moderator la unele sectiuni de pe forum sau server.Acesta sa se numeasca "Moderatori Ajutatori" si sa aiba culoarea asta: #FFFF00. Si cu timpul sa se adauge alte categorii in locul acesteia. :)
P.S: Propunerea cu "Moderatori Ajutatori" este a lu' Maffw,chiar imi place cum sunt si ar fi mai bine,nu s-ar mai face confuzie :)
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Re: [Propunere] by RedX

:CONTRA: :CONTRA: :CONTRA: :CONTRA: :CONTRA:
Poate ca cineva va cere sa fie Designer 3D, poate sa fie cineva foarte bun in 3D. Nu trebuie stearsa acea sectiune.
ಠ_ಠ Ծ‸Ծ

:CONTRA: :CONTRA: :CONTRA: :CONTRA: :CONTRA:
Poate ca cineva va cere sa fie Designer 3D, poate sa fie cineva foarte bun in 3D. Nu trebuie stearsa acea sectiune.
Ba copile,tu vezi de cand nu a mai postat nimeni nimic acolo,inveci nu o sa mai fie activitate acolo :|
Imagine
Imagine
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

#PRO deaaa... nu mai are cine posta la D3D ... inactivitate de multa vreme acolo .
Nu am inteles partea cu "Moderatorii ajutatorii" , care e diferenta intre ei si Moderatorii actuali ?
Fiecare Moderator se ocupa de o alta sectiune de pe forum , unul sau mai multi ... iar pentru restu sectiunilor avem MG / MG+
Imagine
Imagine

#PRO deaaa... nu mai are cine posta la D3D ... inactivitate de multa vreme acolo .
Nu am inteles partea cu "Moderatorii ajutatorii" , care e diferenta intre ei si Moderatorii actuali ?
Fiecare Moderator se ocupa de o alta sectiune de pe forum , unul sau mai multi ... iar pentru restu sectiunilor avem MG / MG+
Sa-ti explic cum sta treaba cu Moderatori ajutatori,din acest grup vor face parte doar ce-i care au moderator la unele sectiuni de pe forum sau de pe un server,cum sunt eu,am moderator la Turneul de fifa 07,si ar fi mai bine,nu s-ar face confuzie.
Si sorin,o sa revii,dupa care iar nu o fie activitate,deci nu are rost categoria aia :|
Imagine
Imagine

:CONTRA: Sa ramana Categoria 3D, poate pe viitor o sa fie activitate acolo.

si :PRO: pentru "Moderatori ajutatori

Trebuie neaparat sa se scoata sectiunea 3D si gradul pentru a adauga gradul "moderatori ajutatori"?

:PRO: Pentru scoaterea sectiunii,
:CONTRA: Pentru acei moderatori care ar fi inutili.
De aceea a fost pus Stix la Cafenea separat de grup si ceilalti moderatori prin alte parti.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”