Numele Real: I.
Numele de Admin: Cr3@tz@
Numele de pe forum: Cr3@tz@
Gradul actual: Super-god
Motivul retragerii: Nu are rost sa mai fiu admin, atata timp cat toti codatii i-au unban. Imi e deajuns State_of_trance care si-a reluat activitatea, nu mai am nevoie si de Agentu si Ruben. Nu m-am chinuit atat sa aduc niste admini buni ca sa apara iar cei care au tras sv in jos.
Data de incepere: 26.11.2014
EDIT: Ruben daca tot esti tu cel mai bun la cs, uite ca eu iti fac un bine si plec. Sa stai tu si cu cumantul tau Agentu si cu care mai vrea sa va suporte. Eu sunt satula pana peste cap de mixurile tale cu wall, si de incompetenta Agentului. Si Hell din cate imi aduc aminte a fost facut un topic in care adminii au fost contra sa mai primeasca Agentu admin, dar se vede cat conteaza parerea noastra. Apreciez.
Iar pe restul adminilor chiar ii rog sa ramana. Nu are rost sa plecati doar pentru faptul ca plec eu. La mine sunt chestii mai vechi care nu au cum sa se rezolve decat fie prin plecarea mea fie a lor. Precum ei au fost adusi inapoi inseamna ca se doreste plecarea mea.
EDIT2: Dark, si State_of_trance a primit a doua sansa si a jurat ca nu o sa mai intre cu cod. Si tocmai ieri l-am banat pentru faptul ca a intrat iar cu cod. Deci mai esti de parere ca merita a doua sansa?
[Retragere] Cr3@tz@
Ultima oară modificat Mie Noi 26, 2014 4:43 pm de către Cr3@tz@, modificat de 2 ori în total.
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto