[Retragere] Cr3@tz@

Numele Real: I.
Numele de Admin: Cr3@tz@
Numele de pe forum: Cr3@tz@
Gradul actual: Super-god
Motivul retragerii: Nu are rost sa mai fiu admin, atata timp cat toti codatii i-au unban. Imi e deajuns State_of_trance care si-a reluat activitatea, nu mai am nevoie si de Agentu si Ruben. Nu m-am chinuit atat sa aduc niste admini buni ca sa apara iar cei care au tras sv in jos.
Data de incepere: 26.11.2014

EDIT: Ruben daca tot esti tu cel mai bun la cs, uite ca eu iti fac un bine si plec. Sa stai tu si cu cumantul tau Agentu si cu care mai vrea sa va suporte. Eu sunt satula pana peste cap de mixurile tale cu wall, si de incompetenta Agentului. Si Hell din cate imi aduc aminte a fost facut un topic in care adminii au fost contra sa mai primeasca Agentu admin, dar se vede cat conteaza parerea noastra. Apreciez.
Iar pe restul adminilor chiar ii rog sa ramana. Nu are rost sa plecati doar pentru faptul ca plec eu. La mine sunt chestii mai vechi care nu au cum sa se rezolve decat fie prin plecarea mea fie a lor. Precum ei au fost adusi inapoi inseamna ca se doreste plecarea mea.

EDIT2: Dark, si State_of_trance a primit a doua sansa si a jurat ca nu o sa mai intre cu cod. Si tocmai ieri l-am banat pentru faptul ca a intrat iar cu cod. Deci mai esti de parere ca merita a doua sansa?
Ultima oară modificat Mie Noi 26, 2014 4:43 pm de către Cr3@tz@, modificat de 2 ori în total.
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine

Re: [Retragere] Cr3@tz@

Sunt de acord cu tine! Dar totusi nu asta este solutia! De ce sa pleci tu!?
Daca stam si facem asa,si mojito a vrut sa se retraga,si eu cred ca o sa o fac in curand!
Dar pe o parte nu are rost,plecam cu toti si cine ramane??
Aici a fost decizia lu h3ll, daca el asa considera, si ca asta o sa aduca un + server-ului ok!
Dar nu cred ca un admin in + o sa schimbe ceva! o sa se schimbe mult fata de sv, cum mai spun uni playeri "server de admini codati"!
au fost prea multi admini codati,prea multe banuri aiurea in ultima vreme!

Poti sa imi dai warn Hells =]]...Am postat la dorinta ei :P
Sincer mi se pare o prostie sa o pierdeti pe Creata pentru cei doi cu antecedente.
Au fost prinsi cu cod si totusi au fost debanati ba chiar au reluat admin,mnoah,ciudat.
De altfel si pe mine ma deranja Darth ca se tot baga la cs,el neavand admin,fiind prins si cu cod,eu sincer nu imi permiteam,dar nah,unii sunt mai tupeisti...In fine.
Chiar daca,Creata e mai temperamentala din fire,tot o admina buna ramane...Si mi se pare normal sa nu ii lasi pe toti fraierii sa te trateze cum au chef.
Mda,imi pare tau ca pleci chiar daca eu pe cs intru mai rar din cauza scolii,dar nah...
Chiar daca la inceput eram intr-un razboi sa zic asa,acum chiar ne-am inteles bine si as vrea sa ramai in echipa...
Daca tot te retragi de pe server sper sa nu ne parasesti de tot :))
Bafta :D
Frate ,nu vorbi daca nu stii ;) . La voi , jucatorii care fac fraguri inexplicabile au cod . Hai lasati-ma in pana mea ca deja e enervant . Voua nu va convine nimica . Daca omul joaca bine , e bai, daca omul joaca mai bine cs decat voi ,e bai... cum pana mea vreti sa joc ? Sa ma las sa mor ? E clar ... De asta nu-mi place mie de la un timp sa mai joc pe servere publice , pentru cei de acolo , sunt foarte , DAR foarte putini care stiu cs , restul... doar sa tina degetul pe click , nimic mai mult . Oricum daca asa o sa continuati sa dati ban , o sa ramaneti cu pici de 12 ani , care abia au invatat sa tina de mouse si fara nici un player calumea (care sa va faca reclame la alti player buni, pentru ca odata ce dati ban unuia , va asigur ca in veci nu cheama pe nimeni sau revine , ex : Chamakh ), astfel serverul va cadea , pentru ca serverul nu va supravetuii cu purandeii .Imi este sila tot sa scriu, dar este una sa joci relax pe classic si este una sa joci , cum se joaca pe un server de mix . Ma , cum am zis , veniti care vreti , nu pe serverul meu , ci un server de mix , din pgl si va vad atunci cum ii faceti pe TOTI , codati !
Creatzo eu nu am jucat cu cod Ruben a jucat eu nu as juca cod ca nus fraier si imi plus si Sec a fost prins de V!rus cu cod si tot are admin hai sa fim seriosi pe mn nu ma prins nimeni iam spus lui hells am gresit ca am dat parola dar pt o zi asa cum iam spus lui hells nu avea rost sami fac absenta si deaiam iam zis lui ruben sa mai intre plus ca nu am fost banat aM LUAT NUMAI REMOVE daca asta e Decizia ta atunci bafta
Pai logic o sarit astia ca arsi , cand au vazut cum "joaca" Agentu , pentru ca nu stiau ca sunt eu :) . Lasa-i in treaba lor , Clau , ca nu vor stii cs , niciodata ;)
Ultima oară modificat Mie Noi 26, 2014 1:10 pm de către DoofeRsmitZ, modificat de 2 ori în total.

My momma told me - one day I'ma grow up big and I'ma be a king
And my poppa told me - It's ok to sing when shit hurts
Don't forget your dreams cuz' they'll get you through this
So called life,they call living but I call it strange and I bet I'll do it
Cuz' I'm on my way and strong enough that I can shake the pain

MACKLEMORE
'I don`t cotrol life, but i control how i react to it'

Creatzo eu nu am jucat cu cod Ruben a jucat eu nu as juca cod ca nus fraier si imi plus si Sec a fost prins de V!rus cu cod si tot are admin hai sa fim seriosi pe mn nu ma prins nimeni iam spus lui hells am gresit ca am dat parola dar pt o zi asa cum iam spus lui hells nu avea rost sami fac absenta si deaiam iam zis lui ruben sa mai intre plus ca nu am fost banat aM LUAT NUMAI REMOVE daca asta e Decizia ta atunci bafta

Creatooooooo :((( Nu ma lasa , ce te apuca? tocmai acum? Avem nevoie de tineeeee :( , eu zic sa te mai gandesti si sa nu faci prostia sa te retragi . Daca tu pleci cine o sa mai ramana? cum spune si dudu ca vrea si el sa se retraga, ma mai retrag si eu , si dupa cine ma ramane ? x( Gandeste'te mai bine ...
Imagine

Hai ca asta e tare ma.. Creata sti tare bine ca sunt cu tine doar ca si Dumnezeu ne-a dat a 2 sansa ei nu merita ?
Ok fie cum doresti perdem o bucata buna dar nai ce-i face ! Bafta ne mai auzim !
Imagine
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Absente & Retrageri”