[propunere auto-slay]

Propunere:auto-slay
Print-uri(daca este cazul):...
De unde v-ati inspirat:mi-a soptit o pasarica
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?:ar elimina camperii :))
Descrierea propunerii:deci la mapele tero|plant-ct|defuse bomba daca tero nu planteaza bomba sau ct nu dezamorseaza bomba pana la sfarsitul timpului acestia vor primi slay...Asa sa nu mai fim noi(admini) nevoiti sa le dam' slay.. ce ziceti? :D
Imagine
Imagine

Re: [propunere auto-slay]

:CONTRA: asta e treaba de admin iar cand nu sunt asta e dar cat timp este admin pe srv nu are dc sa se bage si asta doar ar usura munca adminilor si asa avem printre noi care se misca mai lent
Imagine
Imagine

Pai pentru ce sa mai fie admin daca playerii vor primi singuri slay ? Mine... poimine sau nustiu cind cineva va propune ca playerii daca injura sa sa primeasca singuri ban sau gag, kick. :CONTRA: Adminii ce sa mai faca pe server daca playerii vor primi singuri slay ??
ಠ_ಠ Ծ‸Ծ

:CONTRA: asta este treaba noastra,prima data trebuie sa-i avertizam pe playeri,dandu-le slap,dupa care le dam slay daca nu planteaza bmb sau nu o dezamorseaza-CT
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

bai fratilor sunt multi jucatorii pe care ii doare undeva sa puna bomba sau sa dea defuse....daca este un singur admin pe sv si sunt 5 jucatori ca nu vor sa puna bomba cand ai timp sa le dai slay la toti?...Mie mi se parea o idee buna dar na...fiecare cu parerea lui.
Imagine
Imagine

Respins momentan.
Am gasit acest plugin dar in sursa respectiva se vorbea de un bug.
Daca voi gasi alta varianta fara bug il voi adauga
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]
Încuiat

Înapoi la “Propuneri & Sugestii”