Propunere Event 2

Propunere:Event
Print-uri(daca este cazul):nu e nevoie
De unde v-ati inspirat:mintea mea si alte srv
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: da popularea srvlui
Descrierea propunerii:un event gen mix sa se faca echipe a cate 3 playeri castigatorii sa aibe ori grad de admin ori vip timp de 2 saptamani iar in ce priveste organizarea dac ma mai ajuta cineva ma ocup eu:)
Imagine
Imagine

Re: Propunere Event 2

nu stiu ce sa zic cu privire la propunerea asta..
Este destul de buna .. dar asta inseamna ca pe perioada concursului .. voi interzice accesul altor playeri..care nu sau inscris..
Si asta ar duce la depopularea servarului,
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]

concursu nu va depopula srv ca nu va tine mult de ex se fac inscrierile si se inscriu un numar de echipe si se face cate 2 sau mai multe grupe in functie de cate echipe sunt inscrise la concurs intr-o zi se joaca grupele intr-o alta zi echipele iesite din grupe si asa mai departe pan se ajunge in finala
Imagine
Imagine

Idee buna dar cum spunea si Hell cei care nu s`au inscris ce vor face .. ? ca de aia intra sa joace nu sa steie spec sau sa ii scoatem de pe sv :)
A fi curajos nu inseamna a te arunca inainte in primejdie cu orice risc,ci a fi hotarat sa fi intotdeauna de partea adevarului.

Cat credeti ca o sa dureze acest meci 1 h ?
In niciun caz !
5 - 10 min nu mor playerii +ca multu pot aduce playeri pentru echipa !
Imagine
Respect EcS!

stiu ca era pe ceva srv unde am mai jucat amus cativa ani unde la evenimente era o anumita "camera" unde se desfasurau evenimentele de genu si ca sa nu deranjam playerii ca nu sunt inscrisi la concurs ar fi ok sa facem asa toti playerii ce participau la concurs erau trimisi automat in acea "camera"
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Propuneri & Sugestii”