Numele tau de pe forum: Madalyn
Numele celui reclamat de pe forum: Danny
Data si ora: 26.08.2014 / 14:49
Motivul reclamatie: El crede ca are " Administrator " si face ce vrea el . Este un zeu fata de noi , trebuie sa il respectam pe el , dar el la randu` lui nu respecta nimic . Este un copil , caruia ii este ciuda de ce se va intampla pe viitor . Mai bine il calmati vo , ca are unele aere de sef si nu ii prinde bine . Poate ii explodeaza o vena .
Dovada: http://www.girlshare.ro/33880156.2
http://www.girlshare.ro/33880158.4
Re: Reclamatie Danny
clar.. cand ai venit,ai venit direct cu gura mare. Nu Danny e cel care greseste. Tu esti,pentru ca esti tare in gura si tu te crezi "zeu" ,nu el.| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |
Danny e genul de om in care poti avea toata increderea, nu daca te dai mare in fata lui se da si el mare in fata ta, asa e corect, si nu cred ca asta ar fi un motiv prea mare pentru o reclamatie. Re: Reclamatie Danny
Danny este un om bun cu capu pe umeri, el nu merita down sau remove el merita UP Madalyn dute si lasa-ne "Daca ai culoare nu inseamna ca esti mai presus ca un utilizator. Culoare e un fel de "rasplata" pentru ca te implici in "ridicarea" acestei comunitati.
Unii nu realizeaza ca daca ai culoare nu inseamna ca esti smecher."

Unii nu realizeaza ca daca ai culoare nu inseamna ca esti smecher."

nu cred ca danny e asa egoist sau cum zici tu Re: Reclamatie Danny
Ce dai aia primesti. Si cu asta am zis totNu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto

#8Cum zice tovarasa mea de pe comunitate....Citez:
"
Ce dai aia primesti. Si cu asta am zis tot"
Fenomenal,magnific...artista inascuta ...in miniatura
:*
"
Ce dai aia primesti. Si cu asta am zis tot"Fenomenal,magnific...artista inascuta ...in miniatura

Think unique
Create unique
Respect the uniqueness
Design is my life and personality Feel free to contact me about any project.
Create unique
Respect the uniqueness
Design is my life and personality Feel free to contact me about any project.
#10[bulina]Contraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. [/bulina]
Aşa trebuie trataţi toţi copiii. (Ca atare) Daniţi ? Păi , foarte bine a făcut. Din moment ce tu îi dai o palmă , doreşti ca la rândul lui să te lingă .?
Aşa trebuie trataţi toţi copiii. (Ca atare) Daniţi ? Păi , foarte bine a făcut. Din moment ce tu îi dai o palmă , doreşti ca la rândul lui să te lingă .?
Ultima oară modificat Mar Aug 26, 2014 6:12 pm de către .Sorin, modificat 1 dată în total.