Propunere:Scoala+stiri
Print-uri(daca este cazul):nu e nevoie
De unde v-ati inspirat:alte comunitati
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: da vor fi mai multi membri:)
Descrierea propunerii: sa se faca o scoala de Photoshop 2d si 3d pentru uni doritori care vor sa invete ps 2d sau 3d ar fi un + pentru comunitate sa fie 4 clasa si la sfarsitu fiecarei clase elevii sa primeasca cate-o tema de la "profesori" designeri si asa zic eu ca ne-am largi comunitatea si am creste dar la asta tre sa se inplice in general designeri 2 Sa se faca un subforum pentru Stiri sport jocuri filme etc ar fi frumos si sa se posteze tutoriale de la unele jocuri sau unele filme sau chiar ponturi pentru pariori astept pareri
Re: Scoala+Stiri
#2Contra, o sa fie inactivitate la scoala photoshop . Sunt foarte multe tutoriale pe internet.
Contra, o sa fie off-topic + filmele se gasesc pe internet.
Parerile mele.
Contra, o sa fie off-topic + filmele se gasesc pe internet.
Parerile mele.
#3prO pentru scoala photoshop.
Nu conteaza daca sunt multe alte tutoriale pe alte site-uri. Asa pot fi si la noi. Proprii si mai explicite.
Nu conteaza daca sunt multe alte tutoriale pe alte site-uri. Asa pot fi si la noi. Proprii si mai explicite.
#41 . CONTRA. Şi aşa mi se fură ideile
, apăi dacă mai învăţăm pe alţi vor fi toate lucrările la fel. Eu unul am învăţat singur , n-a vrut nimeni să mă ajute. La fel puteţi face şi voi. Şi dacă se va accepta propunerea , eu unul n-am să particip.
2. CONTRA. Se va face spam.
2. CONTRA. Se va face spam.

Pentru scoala. A fost si nu a fost activitate.
pentru stiri. Ai deja acest forum la Stiri IT| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |
#10Aceasta propunere a mai fost aplicata dar nu exista nimeni care sa fie profesor..pe atunci cred ca eram 2-3 designeri .. cu mine.
Si totusi crede-ma ca exista atatea tutoriale pentru incepatori,Tutoriale care explica ce fac uneltele etc..
Si totusi crede-ma ca exista atatea tutoriale pentru incepatori,Tutoriale care explica ce fac uneltele etc..
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]

pentru scoala photoshop, incepatorii ar invata ceva.