Re: [Retragere] Daniel.

Motive copilaresti ! Stai bland in banca ta, ca nu ti-a dat nimeni - grad ! PROBLEMA MARE e ca unii , din cauza arogantei , nu accepta faptul ca au gresit, in plus gelozia/invidia/rautatea isi fac plimbarile pe platforma ! Indiferent ce veti zice, dar acesta e adevarul !

My momma told me - one day I'ma grow up big and I'ma be a king
And my poppa told me - It's ok to sing when shit hurts
Don't forget your dreams cuz' they'll get you through this
So called life,they call living but I call it strange and I bet I'll do it
Cuz' I'm on my way and strong enough that I can shake the pain

MACKLEMORE
'I don`t cotrol life, but i control how i react to it'

e alegerea lui dece nu accepti cererea odata? :-? si stai sa comentezi pe baza deciziei sale.. nu sunt arognat nici invidios am gresit asta e nu sunt capabil sa fiu admin pe clasic :P De aceea am cerut inlaturarea gradului asa ca.. pastreaza astfel de replici pentru tine.
Si da dovada de maturitate respectand decizia lor.
si ne vedem pe zmx danni :X imediat ce rezolva cristy problema cu netul voi ramane si eu fara grad pe acest servar :X
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]

cei cu voi astazi Hells unde pleci stai aici si tu Daniel la fel nam nimik cu tn dar recunoaste ca e vn ta ca sa enervat Gamer tu si spinu tau macar de anuntai ce vrei sa faci poate nu iesea scandal cat despre reclamatie ce ai vrut Daniel sa se invarta toti playeri sa iasa Gamer a facut bn ca a Schimbato daca asta e Hotararea ta eu iti zic Bafta

Ce-ai mai si tu? A dat gripa in voi? Terminati cu prostiile si copilariile astea. Bine ca pleaca adminii buni si vin alti "turbati". Dani parca aveai creier in capul ala nu tarate.
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Absente & Retrageri”