[Reclamatie]Daniel

Numele tau de pe forum:d!vIs!oN
Numele celui reclamat de pe forum:Daniel
Data si ora:26.05.2014/23:09
Motivul reclamatie:Mi-a dat remove pt ca am postat tutoriale deja postate,dar pt asta mi-a dat warn,apoi mi-a dat remov,
Dovada:
Click!
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Re: [Reclamatie]Daniel

:CONTRA: Reclamaţiei.
Division , nu mă înţelege greşit , dar ţi-am închis peste 10 topicuri. Şi dacă mai caut , mai găsesc..
De ce nu cauţi înainte ? Îţi este lene ? :|
Imagine

Mda,stiam ca o sa vii cu explicatii,ca sa iesi tu nevinovat,nu zic ca eu sunt nevinovat,dar dupa ce mi-ai dat warn m-am oprit din postare+ca la resurse nu am postat alte resurse postate.
Ok sa zice ca-s vinovat,ceea ce este adevarat,mi-ai dat warn,dar nu inteleg dc mi-ai scos gradul,sa arati ca esti mare smecher sau ce /:)
Edit: Tassive,nu am cautat,doarece nu s-a mai postat de mult la tutoriale,nu am crezut ca sunt deja postate :|
Edit2:
Mda,stiam ca o sa vii cu explicatii,ca sa iesi tu nevinovat,nu zic ca eu sunt nevinovat,dar dupa ce mi-ai dat warn m-am oprit din postare+ca la resurse nu am postat alte resurse postate.
Ok sa zice ca-s vinovat,ceea ce este adevarat,mi-ai dat warn,dar nu inteleg dc mi-ai scos gradul,sa arati ca esti mare smecher sau ce /:)
Edit: Tassive,nu am cautat,doarece nu s-a mai postat de mult la tutoriale,nu am crezut ca sunt deja postate :|
Da,poate te-ai oprit din postat dupa acel warn,dar tu constientizezi ca ai postat 12 topicuri la fel in aceeasi zi?,mai degraba intr-o ora(acum le-am numarat).
Daca ma apuc de verificat,pun pariu pe ce vrei tu,ca mai gasesc pe putin inca 10 postate.
Altii au inteles,dar tu nu intelegi,sper sa iti fie invatatura de mine...In trecut te-am mai avertizat,dar vad ca nu vrei sa pricepi.
Si cu reply-ul asta am terminat....Astept decizia administratorului.
Bun,m-am oprit dupa acel warn.Apoi m-ai intrebat pe chat "ca-mi bat joc",si eu ti-am raspuns "de cn sa-mi bat joc?",deci nu am zis nimic in plus,si ai venit tu tare in gura "si eu stiu sa-mi bat joc....." si mi-ai dat remove :|
Ultima oară modificat Lun Mai 26, 2014 11:32 pm de către ReaDyX, modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Un mare :CONTRA: Am gasit si eu vreo 5 tutoriale de ale tale postate si le dadeam lui vtnn sa le inchida + ca a mai gasit si el si dani. Si daca mai cautam mai gasim.
Dar nu inteleg ceva.

Cod: Selectaţi tot

Edit: Tassive,nu am cautat,doarece nu s-a mai postat de mult la tutoriale,nu am crezut ca sunt deja postate 
Asta ce ar insemna ca gata daca nu s-au postat de mult gata acum le repeti si noi suntem fraieri sa nu verificam ? Crezi ca iti mergea asa.
P.S: Foarte bine a facut Dani ca ti-a dat. Poate asa o sa iti dai seama cata nesimtire ai avut.
Ai avut de multe ori d2d dar acum nu il ai si nu cred ca il vei mai lua. Nu se uita ce ai facut .
Bafta.
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”