Reclamatie Sphinix!

Numele tau in Joc:Druid. < HeadShot >
Numele Adminului reclamat:Sphinix
Data si ora:20.05.2014 21:20
Harta:de_dust_2006
Motivul reclamatie:Bai sphinix adica ala te omora pe tine prin pereti si nu faci nimic zici ca esti curat !Ce faci ma? Erau ogramada de codati si tu zici ca toti is curati nici nu te pui spect sa te uiti pe ei !Sa-ti fie rusine !Sa ajuns ca codatu care se vede clar ca joca cu cod sa joace cu adminu si adminu sa nu faca nimic. :( Mare pacat pentru tine!
Dovada: http://www.girlshare.ro/33590428.3
Imagine
Imagine
Prietenii mei adevărati sunt :,CrYyStI,DeJaVu[;x],ExTaSy™
Ei m-au pus cu picioarele pe pamant

Re: Reclamatie Sphinix!

Sa te uiti in BanList-ul meu Druid...Tipati ca disperatii, daca ma pun spectator crezi ca nu isi dau seama??? nu o sa-si scoata Codu?? Ai ajuns sa imi dai u mie lectii de adminat Druid.??? daca ma fortam putin aveam un copil de varsta ta =))) ...

PS: App, Nick-ul meu este Sphinx , nu Sphinix :))
Imagine

Druid tu ce cauti pe server? Parca ti-am explicat destul de clar sa nu-ti mai prind piciorusul pe acolo. :CONTRA: Daca Sphinx a zis ca nu au nimic inseamna ca asa e. Mai bine invata limba romana si lasa sfaturile, ca si asa esti pe langa.
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine

:CONTRA:
În demo, nu văd nici o dovadă cum că Sphinx nu şi-ar face treaba.
Contra.
idem Rivs
Atat . :CONTRA:
Imagine
Cum poti sa iei legatura cu mine:
1. Pe forum: PM
2. Chat Steam: LOADING
3. Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro

Druid tu ce cauti pe server? Parca ti-am explicat destul de clar sa nu-ti mai prind piciorusul pe acolo. :CONTRA: Daca Sphinx a zis ca nu au nimic inseamna ca asa e. Mai bine invata limba romana si lasa sfaturile, ca si asa esti pe langa.
Vezi ce scrie mai sus ? :) Aşa să faci. :CONTRA:
Imagine

idem :CONTRA:
Eu n-am prieteni, am rude... hai pupa-ma-n c*r

Reclamatie respinsa.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”