[Cerere adaugare warn] Criste David

Numele tau de pe forum: :::::::KiLLeR:::::::
Numele celui reclamat de pe forum: Criste David
Data si ora: 27.04.2014 ,ora 13:27
Motivul pentru care trebuie sa primeasca warn: Ma acuza pe mine ca l-am ajutat pe te-am_prins sa ii distruga serverul.
Dovada:
Imagine

Re: [Cerere adaugare warn] Criste David

Ce motiv e asta de warn? :))
:CONTRA: Bineinteles. Sunt doar niste vorbe,nu trebuie sa iei in considerare ce spun toti.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Re: [Cerere adaugare warn] Criste David

Ba baieti..
Are dreptate.. cu ce drept il acuzi ca e de partea lui te-am si ca ce se vorbeste aici, el ii spune tot.
La asta te-ai referit.
Nu e motiv de warn, dar... Suntem colegi da-o dracu de treaba...
Atata dusmanie? Pentru ce?
David, si cu tine ar trebui sa ma comport cum ma comport cu un porc pe care-l cresc la tara si-l vad doar ca pe mancare :)) Pentru nesimtirea pe care ai facut-o.. Stii la ce ma refer..
Incetati cu certurile, incetati cu acuzatiile, atat va rog..
David, ar trebui sa-ti fie atrasa atentia cu privire la chestia asta... + lasa-l pe te-am in place... a plecat, te-am ajutat sa scapi de el, nu mai aduce vorba de asta, ok?
Crezi ca daca esti sub aripa lui claudiu nu poate face nimic? Daca-ti deschizi server singur, fara el, nu o sa il ai nici 2 zile deschis...
Lasa-l pe killer in pace ca e baiat bun.. Chiar m-a avertizat cu privire la o chestie de-a lui te-am si ii multumesc pentru asta. Tot respectul pentru tine killer :)

EDIT: Nu pot da nici contra, nici pro. Cer ca aceasta adaugare warn sa fie inchisa pentru ca... se poate rezolva si altfel..
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Cerere Adaugare Warn”