Numele tau in joc:Skull Boy
Numele celui reclamat:Gabi
Data si ora:26 iulie
Harta:pe forum
Motivul reclamatiei.Nu isi face treaba de admin eram odata nemesis si ce credeti ca facea in loc sa sparga lm?Dadea in mn..Si in plus de asta nu stie sa vorbeasca.
Dovada http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 838#p12838
p.s:Stiu ca nu prea are legatura dar nu avem nevoie de admini care sa ne faca de rusine stafful pt ca nu stiu vorbii.Mai face omu greselii dar asta nu e admin !
Re: Reclamatie Gabi
#2PRO .. cu astfel de limbaj .. de pre-scolar ne face de ras ..
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]
#4serios maa de asta e reclmatie pe sv aloo e vb de sv acia nu de form nu faceti reclmatie asa la prostie acia nu aevti nicun motiv ce am scris ceva gresit pe form vreu sa imi artai acia daca am scris ceva gresit pe sv de zm
!!!!! aa da si am mai injurat pe cineva am vb ceva urat asta da reclmatie din partea vostra mai bine dati
T/C
T/C
Ultima oară modificat Vin Iul 26, 2013 5:05 pm de către ^Gabi^, modificat de 2 ori în total.
#5scz pt post ma pentru asta reclamatie chiar asa

Da-mi Vacantza Tot Mereu,
Fa Din Doua Un Semestru,
Fa Din Mine Un Maestru,
Fara Scoala, Fara Teme,
Fara Mate, Nici Probleme.
Sau Macar Daca Se Poate
Subiectele La Mate,
Dar Cu Tot Cu Rezultate!!
Ingeras,Cu Mila Ta,’
ANULEAZA,TE ROG,TEZA!!
#61:andrei nu te baga pt ca nu ai niciun drept
2:gaby tu nu poti cere tp pt ca tu inca nu iti stergi mucisorii singur
3:warn andrei esti lunatic

#7warn andrei!! nu ai admin la aceasta sectiune!
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]
#8baa tu ma faci sa te injur sa mor eu de nu ma faci sa te injur1:andrei nu te baga pt ca nu ai niciun drept
data vitore sa mor euuu uite cum vb voi ma faceti sa vb urat acum asta e reclmatie baaa mai vezi tu ca mai am admin pe sv de zm sa vada crysti de ce sa am eu reclmatie acum
#9Sa stii ca daca ma injuri nu ajungi departe.Si daca mai ai admin ce? Ar trebuii sa ma tem de tine?

#10nu baaa dar vezi cum ma faceti sa va injur vedeti acum dovada !!!!!!!!!!! dc faceti reclmati acum asa aiurea !!!!!!! vreu sa vada acumSa stii ca daca ma injuri nu ajungi departe.Si daca mai ai admin ce? Ar trebuii sa ma tem de tine?
CrYsTy din tot sufletu meu acum la reclmatiea asta