Numele tau in Joc: SiCandMorAmValuare
Numele Adminului reclamat: Dark
Data si ora: 1.03.2014 21:00
Harta: aztec
Motivul reclamatie: Anunt un suspect de aim, el moare, nu apuca sa se uite pe ala jumatate de runda ca-i face poze. Cred ca avea si wall dar daca se vedea ca are aim cum sa ii faci poze ? A si recunoscut ca nu a fost atent. Data viitoare lasa jocu si stai 5 minute spec si uitate ca nu strica.
Dovada: http://www.girlshare.ro/33337865
Re: Reclamatie Dark
#2daca la asta nu ii dati remove cum mi-ati dat si mie nu mai joc never ever pe serv asta. bybyutza ai avut dreptate

"Urmează-ţi visele, dormi in continuare"
"Lumina de la captătul tunelului este un tren"
"Trei lucruri sunt infinite in aceasta lume: Universul, Prostia şi Licenţa Trial la WinRar"
"Trei lucruri sunt infinite in aceasta lume: Universul, Prostia şi Licenţa Trial la WinRar"
#3Sunteti penibili .. daca omu avea aim apoi eu is papa carlo !
Eu lam suspectat de wall am facut poze ca asa se face si nu doar tu la-i reclamat de coade au mai fost ..
El nu putea sa traga normal debea nimere si tu vrei aim .. hai pleaca !
Nu mai amenintati voi cu reclamatiile acestea ! DAca mai santajati un admin cu reclamatiile este rau cu voi !

Eu lam suspectat de wall am facut poze ca asa se face si nu doar tu la-i reclamat de coade au mai fost ..
El nu putea sa traga normal debea nimere si tu vrei aim .. hai pleaca !
Nu mai amenintati voi cu reclamatiile acestea ! DAca mai santajati un admin cu reclamatiile este rau cu voi !

#4Haha.
.
Presupun că te întrebi de ce :
1. El nu a văzut că l-ai anunţat.
2. Cred că a anunţat altcineva că are wăll aşa că ia făcut ss.
3. Oricum la banat.
PS : Se vede în ss-ul cu numărul 5 CA NU A VĂZUT CĂ L-AI ANUNŢAT . Deci , reclamaţie inutilă.
.Presupun că te întrebi de ce :
1. El nu a văzut că l-ai anunţat.
2. Cred că a anunţat altcineva că are wăll aşa că ia făcut ss.
3. Oricum la banat.
PS : Se vede în ss-ul cu numărul 5 CA NU A VĂZUT CĂ L-AI ANUNŢAT . Deci , reclamaţie inutilă.

#5Pai nu e treaba lui sa vada . El statea la joc nu avea treaba cand am anuntat eu a doua oara s-a pus spec si a facut poze fara sa stea pe el 30 de secunde
Edit: Daca are admin sa vada de codati nu sa stea la joc si sa ignore chatul !!!
Edit2: Vtnn aici nu o luam pe crezute, o luam pe dovezi. Si vezi ca te cam contrazici
http://www.europacs.ro/forum/viewtopic.php?f=71&t=15444
Sper ca restul adminilor sa se uite la reclamatia lui Vtnn de mai sus care e aproape identica cu aceasta !
Edit: Daca are admin sa vada de codati nu sa stea la joc si sa ignore chatul !!!
Edit2: Vtnn aici nu o luam pe crezute, o luam pe dovezi. Si vezi ca te cam contrazici
http://www.europacs.ro/forum/viewtopic.php?f=71&t=15444
Sper ca restul adminilor sa se uite la reclamatia lui Vtnn de mai sus care e aproape identica cu aceasta !
#6mda se pare ca pe server merge pe prietenie: sunt prieten cu tine iti dau
iar daca iti sunt dusman iti dau
pe principiul asta a ajuns serverul ultimul comentariu facut pe forumul asta si pe server pa pa

pe principiul asta a ajuns serverul ultimul comentariu facut pe forumul asta si pe server pa pa "Urmează-ţi visele, dormi in continuare"
#7mda se pare ca pe server merge pe prietenie: sunt prieten cu tine iti dau
pe principiul asta a ajuns serverul ultimul comentariu facut pe forumul asta si pe server pa pa

pe principiul asta a ajuns serverul ultimul comentariu facut pe forumul asta si pe server pa pa "Urmează-ţi visele, dormi in continuare"
#10Ba daca VTNN a facut o reclamatie identica cu asta si toti ati dat PRO acum de ce nu dati PRO ' ?
Si in cazul acela ala avea aim+wall
CRYYSTI sper sa citesti ce am scris!
Si in cazul acela ala avea aim+wall
CRYYSTI sper sa citesti ce am scris!