[Cerere]Bunicutu

Numele de pe forum: Bunicu'
Numele real: Andrei
Varsta: 18
Email: fukitoa@yahoo.ro
Vechime: 16sep.
Posturi: 1702
Gradul Actual: Manager resurse (In "absenta" pentru ca am avut probleme cu PC.. Inca am dar merge.. :)) Chit ca am culorile setate pe 4biti x(
Vechimea Gradului Actual: Il am de ceva timp.
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: Acum ca am revenit, +4 ore.
De ce vrei acest grad?: Pentru a ajuta bineinteles. Cred ca o sa ma descurc.. Stiu ce inseamna sa fii mg, ce trebuie sa faci, etc. etc.
Astept parerile voastre :)
Multumesc anticipat!
Probabil ca multi o sa spuneti ai fost in absenta, nu ai activitate.. Am rezolvat problemele asa ca e ok acum \m/

EDIT: La moderator nu trebuie sa postezi, trebuie sa "veghezi".
In cazul in care nu ma credeti ca am avut probleme, uitati cum mi se vede pc-ul si incerc sa am o activitate cat mai buna de acum :)
Imagine
Ultima oară modificat Mar Feb 25, 2014 12:14 am de către Bunicu', modificat 1 dată în total.
Imagine

Re: [Cerere]Bunicutu

:CONTRA:
Sunt sigur ca nu vei fi tu ales-ul M.G :))
Activitatea ta in ultima saptamana lasa de dorit, clar sunt altii care merita acest grad din plin. /:)
Ultima oară modificat Mar Feb 25, 2014 3:03 pm de către [EcS] Chameleon, modificat 1 dată în total.

Mă gasiți mereu pe Rs.EuropaCs.Ro & Rs.EuropaCs.Ro

Banii nu aduc fericirea, dar fiecare vrea sa se convinga de asta pe cont propriu.

Imagine

1. Chameleon, nu ma cunosti. Eu zic sa dai edit cu un motiv calumea
2. Daca voi nu intrati dupa si mai devreme de ora 8 e problema voastra
3. Sa fii activ nu inseamna sa postezi
4. Nu trebuie sa fiu online odata cu tine ca sa fiu activ.. Pot fi online la 3-4 dimineata si tu nu esti
5. O sa vedeti pana raspunde cristi actovitatea

EDIT: Eu zic sa verifici sectiunile ;) Cat am avut, am postat. Dupa care, daca ai da si tu pe forum, ai vedea ca am fost in absenta ceva timp, am luat designer intre timp, am avut si server si am postat mai putin. ;) Nu cred ca e mare diferenta intre activitatea mea si activitatea ta. Acum, nu am gradul pentru ca.. ai vazut poza de mai sus... i-am dat pm lui hell si l-a scos...
Ultima oară modificat Mar Feb 25, 2014 10:37 am de către Bunicu', modificat 1 dată în total.
Imagine

3. Sa fii activ nu inseamna sa postezi
Daca ai gradul de manager resurse asa cum ai avut tu asta inseamna sa ai activitate..
Uite ce mi-a scris Cristi la vechea mea cerere de moderator global:

Cod: Selectaţi tot

Pe forum si pe chat te vad des, insa nu asta inseamna activitate mare.
[b]Cerere respinsa.[/b]

:CONTRA: scuze bunicutule.. dar activitatea ta de manager a fost la inceput,dupa ai inceput sa nu mai ai...
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Cerere Moderator Global”