[Portofoliu] Gintoki. #1 de Gintoki. Numele tau: Rolly Numele de pe forum: Auw. Avatare: Semnaturi: Nu fac pe moment WallPaper-e: Nu fac pe moment. Altele: Honest feelings can sometimes lead to cruel endings. Afiseaza Textul CitatDum Feb 23, 2014 2:27 am
Re: [Portofoliu]Auw. #2 de [EcS] Chameleon Frumoase pentru inceput, dar un text mergea pe ele. Contact ID: chameleon_cs65@yahoo.it Mă gasiți mereu pe Rs.EuropaCs.Ro & Rs.EuropaCs.Ro Banii nu aduc fericirea, dar fiecare vrea sa se convinga de asta pe cont propriu. CitatDum Feb 23, 2014 2:48 am
Re: [Portofoliu]Auw. #3 de Nell La prima ai greșit redimensionare. Nu prea am ce să comentez la 2 avatare..lucrezà. Designer EuropaCs Community CitatDum Feb 23, 2014 10:09 am
Re: [Portofoliu]Auw. #4 de RedBoyPVP Primul e frumusel Dar la al doilea nu se vede nimic nici un efect :- w CitatDum Feb 23, 2014 4:57 pm
Re: [Portofoliu]Auw. #5 de LordOfRules Idem nell , nu prea stiu ce sa zic din 2 avatare , dar prima e prost redmensionata , iar la al 2 lea nu stiu ce ai vrut sa faci. Last road.. CitatDum Feb 23, 2014 5:00 pm
Re: [Portofoliu]Auw. #6 de Gintoki. Sper sa nu va suparati dar am facut si 2 poze de la cererile voastre 1. 2. 3. 4. 5. Si bulls la a 2 poza e modificata iti dau stocku pe mess daca-mi dai add :* Honest feelings can sometimes lead to cruel endings. Afiseaza Textul CitatLun Feb 24, 2014 12:34 am
Re: [Portofoliu]Auw. #7 de LordOfRules Sunt prost redimensionate , cand redimensionezi fao cu shift , tii apasat shift si tragi de colturi.Cand adaugi un gradient scadei opacitatea.Inca esti incepator , dar daca vei urmarii tutoriale vei evolua. Last road.. CitatLun Feb 24, 2014 4:04 pm
Re: [Portofoliu]Auw. #8 de Gintoki. 1. 2. Honest feelings can sometimes lead to cruel endings. Afiseaza Textul CitatSâm Mar 01, 2014 3:00 am
Re: [Portofoliu]Auw. #9 de LordOfRules Mai bine putin , dar adauga si ceva efecte , nu le lasa asa simple , dar pentru nivelul tau e binicel. Last road.. CitatSâm Mar 01, 2014 10:06 am
Re: [Portofoliu]Auw. #10 de DeJaVu[;x] Adauga si un text pe creati... poate pui si un gaussian blur 1.5 soft light ... mai scazi si opacitatea poate ... CitatSâm Mar 01, 2014 11:19 am