Cerere DNS-Pro.EuropaCs.Ro!

Numele Fondatorului:eL`Clasico & David
Varsta Fondatorului:17& 16
IP-ul Serverului:89.39.14.22
DNS:Pro.EuropaCs.Ro
Joc:CounterStrike
ID Contact:geo_crys30
Average: akum 10 min am reinregistrat sv pe gametraker si am avarge 0 "o sa'l cresc" a fost la 4 .
Mod :Calsic
Sloturi:28
Locatie Host:Romania
Firma la care este hostat:www.Turbatii.ro
Ultima oară modificat Sâm Feb 22, 2014 10:26 am de către eL`Clasico, modificat de 2 ori în total.
Imagine

Re: Cerere DNS.Pro.EuropaCs.Ro!

:CONTRA: De acord cu Danny + ca firma aia de host nici macar nu o gasesc,e inexistenta. Pune link de la firma de host corect si mareste average.

EDIT: :PRO: Am verificat mai bine si este totul bine. Mareste average.
Ultima oară modificat Sâm Feb 22, 2014 1:24 am de către Maffw, modificat 1 dată în total.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Hai sa nu fiu rau :PRO: ,de ce ?
pentru ca : nu stiu incerc sa fiu si eu mai bun.
dati o incercare de 1 saptamana
incercarea moarte nare..
Ultima oară modificat Sâm Feb 22, 2014 1:23 am de către Distrus ;), modificat de 2 ori în total.
Imagine
E greu sa nu faci nimic, nu stii niciodata cand termini.

Detinator :Dr.Europacs.Ro :X

Pai sa incepem . Stiu problema cu gametrackeru-l daca va amintiti acum 2 zile parca a facut cerere si ia fost respinsa pe motivu ca e in alta com nu si-a zis ca se retrage din respectiva com cred . Atuncea avea average 3 e acelasi ip deci nu aveti cum sa ziceti ca nu a avut . Eu le dau o sansa si dau :PRO: Plus ca ai schimbat reclamele la gametracker http://www.gametracker.com/server_info/ ... .22:27015/ . Ii zisam lui hells de asta si a zis sa faca cerere . Na acum parerea e a lui CrYyStI

EDIT: Plus de asta a avut average 3 dar l-a pierdut din cauza gametracker-ului aveti dovada cererea cealalta de dns . :-j Dar na asta e parerea voastra :D
Ultima oară modificat Sâm Feb 22, 2014 1:26 am de către Gr33N., modificat 1 dată în total.
Încuiat

Înapoi la “Cerere DNS”