[Cerere] Marire grad kSp

Nume real: casapel
Numele in joc: kSp
Gradul pe care il detineti:helper
Gradul pe care il doresti:..:| administrator
Email: ciupan3zu_yo@yahoo.com
Motivul pentru care vrei marire de grad: comenzi ...

Cristi sper sa nu zici , iar ca am prea multe reclamatii ... DA am multe reclamatii fara ROST .. facute la panarama :-j

Eu zic ca am destula activitate .... o medie de 3h+/zi ( Nu pot sa stau mai mult din cauza ochilor ..) si ... ban-listul destul de ok

V-am zis foarte clar ca nu l-am vazut pe ala ca avea aim+ nu aveti nici o dovada , doar ca vorbiti din auzite :-j PENTRU CE sa ma chinui eu ca admin , sa stau ca prostu pe sv cate 5 ore pe zi .. pentru ce ?

NU IMI MAI TREBUIE NICI UN UP .. ASTEPT REMOVE
Ultima oară modificat Dum Feb 16, 2014 12:47 pm de către Distrus, modificat 1 dată în total.

Re: [Cerere] Marire grad kSp

:CONTRA: Ceri +2 grade cam mult , si eu spun sa ai mai multa grija , adica ss la aim..

EDIT: Ksp , spre deosebire de tine care faci poze la aim , vtn stie sa admineze chiar daca nu are activitate mare , si a da sa nu uitam de ban-listul tau ;) Nu ne scoate noua ochii cu activitatea ta , ca degeaba esti admin daca tu joci in loc sa iti faci treaba de admin mai ales ca de multe ori esti afk asa ca lasate :-j Halal admin esti tu , oricum remove o sa primesti tu cat de curand la ce comportament ai si la ce "admin bun" esti tu ;) M-am lamurit si cu tine si nu cred ca sunt singurul /:)
Ultima oară modificat Dum Feb 16, 2014 1:52 pm de către LordOfRules, modificat de 3 ori în total.
Imagine
Imagine
Imagine
Last road..

:CONTRA: Poti sa stai si 70 de ore pe sv si sa fie 1000 de jucatori on, atata timp cat tu faci poze la aim. Ce alta dovada ne trebuie in plus daca si adminul Tango ti-a zis ca avea demo on pe ala si ca are aim. Mai bine ti-ai recunoaste greselile si ai mai lasa tupeul deoparte ca nu esti cu nimic mai presus de alti admini care au luat remove pentru incompetenta. Si asta ti-o zice un admin care nu sta cu orele pe server dar care are un banlist asa cum trebuie,cu banuri + dovezi, si banuri date pe drept.
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine

Creatzo .. am 19 playeri la care le-am facut ss , si nu le-au prezentat .. CE DOVADA VREI COLEGA ? ca le-am facut ss ? CE LOGICA AI ? .. SE POATE VERIFICA IN LOG-URI ... La restul ( aim + wall ) am dovada pusa .. ca e normal .. dar la ss ce dovada vrei ?
Încuiat

Înapoi la “Cerere Marire Grad”