Problema adobe photoshop cc #1 de Mr. Gruff Pai l-am instalat , si dupa cand dau sa intru in el imi da eroarea asta : Am dezarhivat crack`ul , cum zicea si la topicul cu acest photoshop.Dar nimic.. Ultima oară modificat Dum Feb 02, 2014 10:42 am de către Mr. Gruff, modificat 1 dată în total.
Re: Problema adobe photoshop cc #3 de >H3LLsRa!n^ Mda.. Reinstaleaza-l sau schimba versiunea.. [bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]
Re: Problema adobe photoshop cc #4 de qu3L Incearca sa schimbi Versiunea.. Designer EuropaCs Community
Re: Problema adobe photoshop cc #6 de Shompy Iti trebuie dll-ul de care zice acolo.KERNEL32.dll Il gasesti pe net.
Re: Problema adobe photoshop cc #7 de CokainNa Incearca sa alegi alta versiune Ai niste intrebari despre server?Daca da, atunci adauga-ma pe mess la idul: cokainna_europacs sau da-mi un PM!
Re: Problema adobe photoshop cc #8 de DeJaVu[;x] ia de pe dll fixer , KERNEL32.DLL . Scrie pe google download KERNEL32.DLL
Re: Problema adobe photoshop cc #9 de Distrus ;) http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... l?kernel32 poate nu stie baiatu.. Succes sper ca ai rezolvat. E greu sa nu faci nimic, nu stii niciodata cand termini. Detinator :Dr.Europacs.Ro
Re: Problema adobe photoshop cc #10 de AlexManelistu € Dexter , ai primit raspunsuri , daca nu te descurci imi trimiti mie pm Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista) Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost) Moderator pe vechiul cs gothic Fondator pe alte comunitati. Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu. Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs