Cerere Schimbare Dns

Numele Fondatorului: Rebeca
Varsta Fondatorului: 16 ani
IP-ul Serverului: 84.247.54.171:27015
DNS: Furien.EuropaCs.Ro
Joc: Counter Strike 1.6
ID Contact: buu_bebe@yahoo.com
Average: --
Mod : Furien
Sloturi: 24
Locatie Host: Galati
Firma la care este hostat: hostpixel

Ma scuzati ca tot schimb numele la sv dar dr avem deja si clasic se populeaza f greu mam gandit ca un furien calumea nar strika pe comunitate si o raman furien de acm incolo o sa fie cel mai tare Furien facut vreodata va promit!

Re: Cerere Schimbare Dns

:PRO: dar sper sa fie ultima oara;cum spune si Nepotu',tu vrei sa incerci toate modurile?
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Si eu sunt de vina nam ce sa fak trb ..si la addonsu cu dr era un bug care nu reuseam nici cum sa-l rezolv va rog o sansa scuzatima e ultima data:( daca chiar va deranjeaza lucru asta spunetimi in fata si voi pleca...na-m ce sa fak credetima:(

Pana si eu sunt :CONTRA: nu mai suport,va fac ceva a doua zi "nu se populeaza" pai e vina mea daca voi ati vrut ? hotarastete odata. ce bug ma ? am stat 3 ore pe server :-?? jucandu-ma cu prieteni
asta e doar un mod de a spune ca nu se populeaza. :-j Si dupa ce iti da dns-u furien ? dupa il vrei classic ? si dupa mai gasesti tu ce.
Un server un se populeaza dupa mod neaparat. Conteaza cat de cunoscut esti,daca te implici nu stresezi fondatoru la cap din 2 in 2 zile.
Parca ieri sau alaltaieri seara la 00.00 eu lucram la addons iar acuma la furien.
Macar daca ai sti sa bagi un plugin :-j Ar trebui deacuma cand cineva intra in comunitate sa fie intrebat niste lucruri esentiale la un server,nu sa vi pe mes sa imi spui cum bag pluginu asta si cum fac asta,ca multi alti.
Imagine
E greu sa nu faci nimic, nu stii niciodata cand termini.

Detinator :Dr.Europacs.Ro :X

Intai rezolva cu addons-ul de furien si pe urma vin-o cu replay pentru ati schimba DNS-ul .
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Cerere DNS”