[Problema]Rezolutie Cs

Numele tau in Joc:BaietelMicut
Email:alinalinsuh161@yahoo.com
PrintScreen (Daca aveti cum):---
Descriere problema:Intru in cs si imi apare pe jumate,vreau sa schimb rezolutia intru in run scriu regedit si tot se incara si nu apare nimic:|| Cine stie sa rezolve problema va rog ajutati-ma@

p.S:Bunicu` ms pentru ajutor Puteti da :T/C:
Ultima oară modificat Lun Ian 20, 2014 4:52 pm de către Kaname, modificat 1 dată în total.
https://www.facebook.com/video.php?v=15 ... =2&theater
Imagine
Imagine

Re: [Problema]Rezolutie Cs

Am gasit in alta parte
Pt. cei care au aceasta problema:Click dreapta pe counter-strike, properties, Set launch options, si acolo puneti, Launch parameters -w 800 -h 600.

sau

Pt a reveni setarile la cs exact cum lati instalat o data tr sa procedati astfel! start/run.la run scrieti regedit va apar mai multe fisiere. Hkey current_user o sa gasiti un folder software intrati o sa va apara mai multe foldere acolo e un folder vale il stergeti. Cam atat intrati in cantar si bafta

sau

Si eu am avut problema asta, m-am chinuit mult timp cum sa fac ce sa fac dar e ff simplu :1Click dreapta pe icoana de pe care intrati in cs-ul vostru | 2 Propretis / Compatibility iar acolo va apare {Run in 640x480 Screen Resolution } bifati casuta dati OK si intrati in cs reglativa rezolutia dupa care repetati procesul si DEBIFATI casuca cu Run 640x480 ...Sepr ca v-am fost de ajutor bfta La cs

Daca ai cauta pe google, ai gasii raspunsuri ;)
Bafta!
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Raportare Problema”