[Cerere admin]Scandall

Nume real: Gimi
Numele in joc: Scandall
Varsta: 14 ani
Primele 6 cifre din CNP: 199051
Email: alin_gimi2000@yahoo.com
Ore jucate: +30 dar nu-i nimic.O sa intru des :) http://www.gametracker.com/player/Scand ... 136:27015/
Voturi: 8597,8560,8629,8540,8712,8660,8646,8802,8977...O sa mai dau... In fiecare zi
Gradul Dorit: Helper
Steam (ON/OFF): ON
De unde ai aflat de server?: Vulpasyn
Ești în stare sa ții redirecte?: Nu
Ai citit regulamentul?: Da si-l voi respecta
Orele în care ești dispus sa stai pe server: Dupa ora 10:00 pana pe la 11:15. Dupa care voi mai intra seara.
De cât timp joci pe server: o luna
Ești în stare sa donezi minim 1 Euro pe Luna?: Nu
Motivul pentru care vrei Admin: Imi pare rau ca am facut aceea greseala cu acel codat , dar mi-am dat seama ca trebuia sa fac un demo scurt de maxim 5 secunde , si nu poze , am stat si am invatat toate comenzile esentiale pentru helper , gag , kick , slay , slap , ss etc.. , si promit ca o sa-mi fac treaba cum trebuie.
Ii multumesc lui vtnNNNN ca mi-a facut reclamatia , ca eu sa invat comenzile. Sper sa-mi mai dati o sansa.
Imagine

Re: [Cerere admin]Scandall

:PRO:
Eu iti mai dau o sansa , sper sa nu-ti bati joc si de asta.
Vad ca ti-ai invatat lectia , te vad pe server , iti vezi de treaba ta , mai glumesti umpic , anunti codatii prin U@ , si sper sa fi mai atent de acum cand prinzi codati , nu te grabii fi calm.
Imagine

:PRO: de la mine ;) DAR... cand incep toti "ba admine nul vezi pala esti prost???" tu taci dingura dai drumul la demo... (sper ca stii cum) si iti faci treaba ta ;) dupa ce termini cu codatul... incepi sa dai gag-uri la cei care au sarit cu gura si teau jignit ;) nu te pierzi ca n'ai dc :-J cu 3 min in + cu un codat pe server nu cred ca mor aia ;)
Imagine

Da zTn , stiu cum sa fac "record + nume jucator" ca sa opresc demo , "stop demo" am invatat toate comenzile esentiale pt helper , si stiu acum cum sta treaba.
Si ok cum spui tu , o sa-i las in pace si o sa-mi vad de demo.
Imagine

Nu stiu ce sa spun. Ai facut ceea ce ai facut. Insa.. nu stiu :-?
Orice om merita a 2-a sansa.. asa ca Pro. Dar ai grija ce faci. Sper ca ti-ai invatat lectia.
Imagine

normal pentru admin sunt :CONTRA: pentru ca ai dovedit de ce esti in stare dar meriti inca o sansa asa ca :PRO: pentru 10 zile sa fie ca un test:) sa vedem dac si-a ivatat lectia:)
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Cerere Admin/Slot/VIP”