Povestea Noastra

Aici fiecare isi va spune povestea s-a de inceput.
Eu "buimac" , bolnav dupa serverele cu zombie, tocmai ce luasem remove pe o comunitate , care acum e printre cele mai mari , cautam cu disperare un server , si m-am uitat pe freakz la serverele cu zm , am incercat cateva , dar acesta ma atras foarte mult , a avut ceva special.
Prima data cand am intrat pe forum aveam 18 ani , eram inca la inceput , dupa ce fusesem respins pe alte 2 comunitati ca nu stiam comenzile de admin =)) dar am avansat. Am intrat pe server am jucat prima zi , a doua ce sa vezi raman fara amo :)) , care se faceau greu atunci , si m-am imprietenit cu i_drogatu6 , un prieten foarte bun l-am considerat un frate si inca il consider unul . Ii mai deadeam pm pe forum " mane mai da si mie nijte amo ca iar nu mai am :)) " , el intra cand putea si imi dadea , vorbeam cu el pe mess , il intrebam una alta .
Apoi am inceput sa evoluez , s-au deschis cererile de vip free , era macel atunci , se lua pe 40 de ore activitate , eo avand admin , am luat , si de atunci am tinut la vip la ca ochi din cap.
Am mai facut si io mici greseli ici colo , mai lasam un nemesis free , mai dadeam un ban , un ceva.
Chestia de la helper atunci era ca aveai accese de fondator , fara amx_giveap(care iti da pana la 999 amo ) , si dadeam nemesis plague mereu , eu avand vip la multiple ramaneam singur.
Am inceput sa imi fac prieteni pe Gotze , Chuck , Sebby , Rld power ;x , Cu ei jucam mereu , eo le mai dadeam un jet atunci , acum i-am vazut crescand alaturi de mine , ramanandu-mi prieteni chiar si in momentele grele , odata cu trecerea timpului , au aparut si unele schimbari , am inceput sa imi dau seama care cum sta treaba cu serverul , miam facut cerere de moderator la discutii pe forum , mi-a dat bogdi , chiar daca nu aveam multe pro , el tot mi-a dat si inca ii sunt recunoscator pentru asta.
Acuma am ajuns in ziua de astazi ,TimeShift fost Administrator pe CsNeamt imi pusese-m in minte sa ajut la dezvoltarea acelei comunitatii si sa ajut sa o aducem pe locul 1 in Romania dar si in top 10 din lume , dar nu a fost sa fie , acuma luand de la capat nui decat putin diferit de atunci , gradele , prieteni pe jumatate care nu mai poti avea incredere in ei , nici nu sti cand te sapa pe la spate , zic ca te respecta , dar abia asteapta sa te vada plecat.
Aceasta este povestea mea

Cu Stima Si Respect
Imagine

Shadow
Imagine
Imagine

Re: Povestea Noastra

Poavestea mea incepe acum cativa ani...
Acum cativa ani, disperat fiind dupa serverele de zm cautam un server foarte bun si care sa imi placa...Am jucat cateva luni pe un server, dupa care acesta nu a mai mers si dupa acest incident groazanic :)), aproape in fiecare zi jucam pe alt server... Ba mai primeam gag, ba mai primeam ban, cateodata permanent, pana ce intr-o zi, cam prin septembrie 2012 am inceput sa joc pe vechiul zm.csneamt.ro... :D
In acele timpuri mai marii serverului erau TimeShfit, Dementu`, mai era unu Draku... Pana ce au inceput sa mai apara si rld power, Rambo era ceva mai vechi, prin iarna a aparut si Killer hs drk :)), mai era si Danutz pe acolo si Horse Riders... Multi prieteni :D
Prin aprilie mi-am facut cont si pe Comunitatea CsNeamt, am inceput de la un membru normal, cu Warnuri, uimitor a fost ca nu am avut ban pe forum :)). Am continuat si cu Gradul de Admin, care chiar si azi este tot de Helper =)), eram si VIP, deci foarte bucuros :)
Prin mai :-? am primit si Moderator, imi aduc aminte si acum cum Chuck a ras de mine si a spus ca mia dat Moderator la vechea sectiune HOROSCOP... =))... Si acum sunt tot aici Admin CS care munceste pentru Moderator, vreau sa imi reiau activitatea de o dinioara pe server si sa va ajut cu ce pot! :D

Si acum regret faptul ca nu mi-am facut cont pe comunitate de cand am inceput sa joc pe server, pentru ca, cred ca as fi ajuns macar la un Moderator Global si la un Good pe server... :|

Cu respect,
>aL3xuTzuu^
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Discutii”