Eu "buimac" , bolnav dupa serverele cu zombie, tocmai ce luasem remove pe o comunitate , care acum e printre cele mai mari , cautam cu disperare un server , si m-am uitat pe freakz la serverele cu zm , am incercat cateva , dar acesta ma atras foarte mult , a avut ceva special.
Prima data cand am intrat pe forum aveam 18 ani , eram inca la inceput , dupa ce fusesem respins pe alte 2 comunitati ca nu stiam comenzile de admin
Apoi am inceput sa evoluez , s-au deschis cererile de vip free , era macel atunci , se lua pe 40 de ore activitate , eo avand admin , am luat , si de atunci am tinut la vip la ca ochi din cap.
Am mai facut si io mici greseli ici colo , mai lasam un nemesis free , mai dadeam un ban , un ceva.
Chestia de la helper atunci era ca aveai accese de fondator , fara amx_giveap(care iti da pana la 999 amo ) , si dadeam nemesis plague mereu , eu avand vip la multiple ramaneam singur.
Am inceput sa imi fac prieteni pe Gotze , Chuck , Sebby , Rld power ;x , Cu ei jucam mereu , eo le mai dadeam un jet atunci , acum i-am vazut crescand alaturi de mine , ramanandu-mi prieteni chiar si in momentele grele , odata cu trecerea timpului , au aparut si unele schimbari , am inceput sa imi dau seama care cum sta treaba cu serverul , miam facut cerere de moderator la discutii pe forum , mi-a dat bogdi , chiar daca nu aveam multe pro , el tot mi-a dat si inca ii sunt recunoscator pentru asta.
Acuma am ajuns in ziua de astazi ,TimeShift fost Administrator pe CsNeamt imi pusese-m in minte sa ajut la dezvoltarea acelei comunitatii si sa ajut sa o aducem pe locul 1 in Romania dar si in top 10 din lume , dar nu a fost sa fie , acuma luand de la capat nui decat putin diferit de atunci , gradele , prieteni pe jumatate care nu mai poti avea incredere in ei , nici nu sti cand te sapa pe la spate , zic ca te respecta , dar abia asteapta sa te vada plecat.
Aceasta este povestea mea
Cu Stima Si Respect

Shadow