[Reclamatie] Bunicu'

Numele tau de pe forum:n3p07U
Numele celui reclamat de pe forum:Bunicu'
Data si ora:Acu 1 ora cred.
Motivul reclamatie:Pai el a deschis un topic la diverse photoshop cu o propunere cu niste ranguri care sa fie puse pe forum.Black la inchis ca nu isi avea rostu acolo.Si ia zis ca "prietene astfel de propuneri se fac la Propuneri forum nu la Photoshop Diverse" parca asa a zis. Dupa Danny ia sters reply-ul lui Black, a deschis subiectu si la mutat la cadouri. Dupa cum stiti la cadouri este un model si el nu il respectase ca Danny nu ia modificat dupa model ;)) . Eu ii inchid topicu pt nerespectare model. Dupa vreo ora intra Bunicu' si imi sterge reply-ul meu in care i-am mai zis ca "nu ma asteptam chiar la tine sa nu respecti modelul" .El s-a enervat a deschis subiectu a modificat dupa model si dupa a inceput cearta pe chat cu Black. Eu m-am abtinut de la comentarii si am asteptat pana se termina. Sa terminat atunci cand a venit RIVS si ia zis ca daca vrea warn pt cearta . El are 2 warn-uri daca mai ia unu are ban. El a plecat. Eu am vz ca mi-a sters reply deoarece membrii ar zice "uite designer-u ala care nu respecta modelu " Asa cred.
Dovada:
1. Aici am facut print la panou si am incercuit ce a trebuit si am explicat la motiv. http://s22.postimg.org/oje6fnzs1/Capture.png
2. http://s23.postimg.org/btbtveaaz/image.png si http://s9.postimg.org/e3rvur89b/image.png

Re: [Reclamatie] Bunicu'

:CONTRA: El le-a facut pentru comunitate pentru a fi mai frumos nu trebuia sa va bagati voi sa-i inchideti topicul atata timp cat sect Propuneri forum era inchisa! Oricum Gj bunicule ai iesit frumoase
Imagine
Imagine

:CONTRA: El le-a facut pentru comunitate pentru a fi mai frumos nu trebuia sa va bagati voi sa-i inchideti topicul atata timp cat sect Propuneri forum era inchisa! Oricum Gj bunicule ai iesit frumoase
Eu i-am inchis topicu pt nerespectare model. Si din cate stiu aici e o reclamatie nu e sectiunea de multumiri. ;))

Vad ca de cand ai designer ai inceput sa fi numai pt tine si nu cont unde a deschis topicu nu treb sa va bagati voi
Imagine
Imagine

Nepotule m-ai suparat postand conversatia noastra :| ...O sa avem o discutie intre 4 ochi.
Bine,sa trecem la oile noastre,eu zic PRO reclamatiei,nefiind prima data la Bunicu' ,a deschis topic si la Cafenea cu o propunere,si la zona PhotoShop,dar pana unde? Umplem tot forumul de propuneri unde nu trebuie in loc sa fim organizati,si sa asteptam sa se deschida forumul special?
Nu se face asa fratica...Stiu,inteleg,si apreciez ca a vrut sa ajute comunitatea,dar in reply-ul meu STERS,am spus asa :
Prietene,propuneri se fac la sectiunea speciala Propuneri forum ,nu la diverse photoshop+ca a mai facut si DoMajor (Alexandr) niste rank-uri foarte frumoase si reusite,pe care unele comunitati erau dispuse sa le cumpere,personalizate,si nici alea nu le-a pus" Si le va pune pe astea care nu ai stat nici 10 min la una?...
Edit: Multumesc Danny ca mi-ai ascultat rugamintea ;)
Ultima oară modificat Dum Dec 29, 2013 2:29 pm de către Shompy, modificat 1 dată în total.
Imagine

:CONTRA: :CONTRA: :CONTRA: :CONTRA: :CONTRA:
De ce vrei ma numai rau sa faci?
De ce?,cand cineva vrea sa ajute tu vrei doar sa faci rau ma.
Ti s-a oferit a doua sansa ma,si acum vii si faci gura ma?
Sa iti fie rusine ca vrei sa ne tragi in jos.
Tu nu meriti nimic,orice incercare de dezvoltare din partea mea vrei sa o respingi si doar raul il doresti.
Doamne,cu oameni ca tine nici sa nu avem de a face.

On-topic: In primul rand eu i-am spus sa faca asta,a pus acolo pentru ca este o propunere ca sa fie adaugate,si cine spune ca propunerile pe baza de photoshop nu pot fi puse la diverse?.
Arata-mi tu in regulament,bun am zis treaca de la mine caci Ness a zis sa mut topicul la cadouri,zis si facut,dar am uitat sa pun modelul...Asta e,am uitat,Ness a spus sa pun avolo sa fac ordine.
Dar tu Green,de ce vii pe chat si ma iei la rost pe mine,ca de ce fac aia si aia?
Uite aici

Cod: Selectaţi tot

2.1 Co-Administratorii au prioritate in fata celorlalte grupuri, exceptie facand grupul Administratori.
Deci am dreptul sa iau decizi fara sa vii tu sa comentezi.
Imi pare rau ca nu am lasat topicul unde era,dar am zis din respect pentru Nesscafe sa il mut la cadouri daca m-a rugat.
Oricum Green,tu vrei doar raul si asta se vede.
Nu profiti de a doua sansa...Du-te pe comunitatea ta si fa de astea nu aici.
A da si inca ceva,daca vrei sa fim asa,asa vom fii.
Sa nu comentezi cand la cea mai mica greseala primesti warn ;).
Citeste inca de 10000 regulamentul,eu doar ti-am zis...Daca vrei sa fim asa,asa vom fii.
nepotule....te-a deranjat asa de rau ca postat acolo si nerespectand modelul?
bun..puteai sa-l avertizezi odata...a doua oara numai facea..dar direct la reclamatie???
scuza-ma dar aici ai fost....
oricum :CONTRA: reclamatiei!
Imagine

Reclamatie respinsa.

Nu-mi place ca ati sters mesajele altor persoane :-w.
Topicul putea ramane si la Diverse de la PhotoShop, deoarece Propuneri e inchisa, iar topicul tinea de PhotoShop.

Edit: Din greseala, in loc de respins am scris acceptat.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”