[Tutorial PhotoShop]Glow Lines

Nume Tutorial:Glow Lines
Descriere:Poate aţi vazut într-o semnatură, într-o poză aceste Glow Lines, nu sunt grele de făcut, dar prima dată trebuie să faceti nişte setări, eu am să vă arat setările şi cum se fac Glow Lines.
Autor:Startut.
Download:-
Sursa (Link-ul oficial):Startut.ro
Propria parere:Folositor.
Tutorialul:
Imagine finala
Imagine
Ca să faci Glow Lines trebuie sa folosiţi Pen Tool (P), îl gasiţi în bara Tools !! (vedeţi în imaginea de mai jos)
Imagine
Apăsaţi pe Pen Tool, iar în bara Options o să vă apara nişte setări de la Pen Tool, faceţi-le să fie ca şi în poza de mai jos.
Imagine
Ok, după ce aţi facut setarile, urmează să faceţi Glow Lines, eu am creat un layer cu background negru, voi creaţi backgroundul de ce culoare doriţi.
IMPORTANT!!! Glow Lines trebuie făcute într-un nou layer, aşa că înainte să le faceţi, creaţi un nou layer şi fiţi sigur că este bifat, adica să lucrati în acel layer.
Înainte să faceţi Glow Lines trebuie să puneţi brushul la dimensiunea de 3-5, vă alegeţi o dimensiune între 3 şi 5, depinde care vă trebuie vouă, eu am ales 5 (vedeţi în imaginea de jos).
Imagine
Apăsaţi pe Pen Tool şi faceţi Glow Lines ca şi în modelul de mai jos.
Imagine
Ca să le faceţi prima dată apasaţi într-un punct (cel de sus in poza) de unde să înceapă Glow Lines şi după aceea apasaţi în al 2-lea punct şi mişcati maus-ul până faceţi Glow Lines să arate cum doriţi voi.
Să fiţi siguri că înca sunteţi pe Pen Tool pentru că altfel nu o să vă meargă.
Daţi click dreapta şi selectaţi Stroke Subpath.
Imagine
După ce aţi dat Stroke Subpath o să vă apară un dreptunghi din care să alegeţi Brush şi selectaţi Simulate Pressure, ca în imaginea de jos.
Imagine
După ce aţi dat OK o să vă apară aşa:
Imagine
Fiind tot pe Pen Tool daţi click dreapta şi apasaţi pe Delete Path, nu vă mai fac poză că nu e greu de găsit, gasiţi în imaginea de mai sus unde e Delete Path şi o să arate cam aşa:
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Tutoriale 2D & 3D”