Re: [Portofoliu] Shift.

In primul rand avatarele tale nu au viata , daca te uiti la ele mai mult timp vezi ca nu au culoare , sharpen-ul nu-l vad , ori l-ai pus tu pe opacity mic ori n-ai pus , nu vin eu cu intriga dar vreau sa intelegi ceva , pentru inceput e bun , prea bun dar nu te lasa cu urechea ca ti s-a spus ca esti bun , depinde de tine daca evoluezi sau nu , pune in operele tale culoare , foloseste vibrance fa-le colorate , in principiu avatarul 6 e cel mai frumos , si de ce ? ca are culoare , doar un singur lucru ma deranjeaza , ca nu are putin sharpen , oricum la blur te descurci cat de cat , dar continua sa faci cel putin 5 avatare pe zi sa se cunoasca ceva , nu fa si tu ca ceilalti portofoliu pt +1 .Lucreaza pe text sa vedem daca te descurci , pentru inceput foloseste numai Bebas Neue pana vezi ca sti sa faci textul iar cel secundar il faci cu 04b03 pe 8 pixeli si pe none . Mai intrebat de render , in niciuncaz , te descurci asa si asa la blur dar renderul este un nivel care nu l-ai deblocat inca , lucreaza pe avatar pana ti se face acru pana iti spui : Ba , asta-i fain si reusit! Nu mai tin minte cine zicea , cred ca royal , spunea : Inainte sa incepi sa lucrezi pe render , lucreaza pe smudge ca sa inveti cum sa integrezi renderul in background , si asa in final iti spun sa continui ce faci sa iti iei in considerare ce am spus , chiar daca nici eu nu-s stralucit in photoshop , oricine are dreptul sa-si dea cu parerea atata timp cat ii da un sfat. Oricum daca vrei sa te ajut , anunta-ma si te ajut . Good bye aang! \m/
Imagine
Imagine
Imagine

La primele 2, culoarea la text nu prea merge cu avatarul .
Pune mai multe GM-uri pe creatii ca sa ai mai multa culoare . Blend mode: Soft Light - Opacitate 20-50 .
Imagine
Imagine

Incepi sa evoluezi incet incet.
La aia cu Andy nu imi place textul secundar deloc acopera prea mult pe cel principal, in rest e ok.
Bafta si incearca sa tot avansezi , testul este bun.
Încuiat

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”